Carnavalskermis in De Panne

Carnavalskermis in De PanneIn maart is het al carnaval wat de klok slaat in de Panne! Of toch bijna althans. Benieuwd naar wat er allemaal te beleven valt in De Panne tijdens de carnavalsmaand? We zetten even de leukste evenementen op een rijtje.

Kinderen baas!

De maand wordt afgetrapt aan De Boare met een kindercarnavalstoet op maandag 4 maart 2019 en op zondag 10 maart 2019 kunnen de kinderen bij Hoeve Paepehof vrolijk spelen en verschillende activiteiten doen tijdens Lammetjesdag. De nieuwe lammetjes worden dan ook voor het eerst voorgesteld aan het publiek en kinderen kunnen leren spinnen en weven, schapen scheren en meer! Bovendien is het ook nog eens leerrijk!

Op woensdag 6 maart 2019 is er dan een leuke carnavalsrevue voor 55-plussers in De Boare. 

Smoutenbollen en circusacts

Het Wiener Circus strijkt neer in De Panne om mee carnaval te vieren! Van 16 tot 20 maart 2019 kun je op het Koningsplein terecht voor de dolle fratsen van de clowns, de halsbrekende act van de trapezeartiesten en de verbijsterende magieshow. 

Geen carnaval zonder...een grote carnavalskermis! Van 23 tot 31 maart 2019 kun je je buikje vol eten van suikerspinnen, smoutebollen en een lekkere kermisfriet op de Markt in De Panne. 

De grote carnavalstoet

Op zondag 24 maart 2019 is het dan zover: de grote carnavalstoet van De Panne trekt door de hoofdstraten en zal weer heel wat bekijks hebben met prachtig uitgedoste wagens, luide muziekkorpsen en grappig verklede carnavalsgroepen. De stoet start om 14:30, het precieze parcours wordt later nog bekendgemaakt. Dus hou zeker deze blog in de gaten!


Officiële website De Panne

 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer