Krokus aan de kust

Krokus aan de kustLaat de kinderen dit weekend nog even genieten van de krokusvakantie aan de Belgische Kust.

Duinen met duinengras tegen een blauwe hemel

Voor de allerkleinsten

Deze zaterdag 17/02 organiseert het provinciaal bezoekerscentrum de wandeling ‘Kindervoetjes neuzen in de duinen’ in de Oosthoekduinen in De Panne. Tijdens deze wandeling kunnen kinderen van 4 tot 10 jaar de flora en fauna naar hartenlust ontdekken. Pluspunt: het is volledig gratis.

Meer info 

Vrouw rood geschminkt met duivelaccenten voor Carnaval

Mag er nog wat carnaval zijn?

Niet zo’n fan van zand in je schoenen, maar wel van carnaval? In Adinkerke (De Panne) is er op zaterdag 17/02 het kindercarnaval en in Blankenberge kun je dit weekend van de laatste dagen van de Carnavalskermis profiteren.

Lees ook onze blogpost Vier Carnaval aan de kust voor meer carnavalpret!

VTM Kids party logo

©VTM Kids

Party time!

Als je liever even ontspant terwijl je kroost zich amuseert, kun je een ticket kopen voor de VTM Kids Party in Oostende op zaterdag 17/02. Voor de ouders is er een ‘Relax Lounge’ voorzien, dus laat je kinderen maar lekker uit de bol gaan op de nieuwste hits. Er is een superheldenthema, dus neem dat Batman en Wonder Woman pakje maar mee! Als je nog tijd te doden hebt voor (of na) het feest, is er altijd nog de VTM Kids ontdekkingstocht. Op deze speurtocht kunnen de kinderen hun favoriete VTM Kids personages gaan ontdekken. 

Info en tickets 

ZOOks animatiefilm beeld

Cinema natuur

Op zondag 18/02 mag het Zwin in Knokke-Heist ZOOks in premiere vertonen, een animatiefilm waarin mens en natuur van elkaar gescheiden zijn. Dit 2D avontuur met de stemmen van o.a. Frank Focketyn en Matteo Simoni is ideaal voor jong en oud.  Je kunt dit ook combineren met het Valentijnparcours, een romantische route waar Zwingidsen het hebben over liefde in het dierenrijk. Zelfs voor de kinderen is er wat: in het kijkcentrum kunnen ze genieten van een prachtig verhaal over dieren in love.

Info en tickets

 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer