Culinair genieten bij Feu d'Or en Galjoen

Culinair genieten bij Feu d'Or en GaljoenRestaurant Galjoen Feu d'Or InterieurAntoine Rabaut begon na zijn studies in Hotelschool Ter Duinen te Koksijde zijn culinaire carrière bij gerenommeerde restaurants, onder andere in De Wulf van Kobe Desramaults en Chez Bru van Wout Bru. Gepassioneerd door het koken startte Rabaut op 20-jarige leeftijd in 2013 met Newport Foodies, zijn eigen cateringbedrijf. Van cateringopdrachten voor 10 - 100 personen groeide het bedrijf uit tot een bedrijf dat nu evenementen van 100 - 1000 gasten verzorgt.  In februari 2015 opende Rabaut Feu d'Or, zijn eigen restaurant met een hedendaagse gerechten met een klassieke basis waar enkel kwalitatieve en verse producten worden gebruikt. Nu kun je er terecht voor een heerlijk 3-gangenmenu, maar je kunt ook gerechten à la carte kiezen. Van de Michelingids ontving Feu d'Or ook al het Michelin bordje label, wat staat voor een kwaliteitsvolle en heerlijke keuken.

Eten Mosselen Gerechten Galjoen Feu d'OrGaljoen is het jongste broertje van Newport Foodies en werd in januari 2018 officieel geopend aan de jachthaven van Nieuwpoort. Wat maakt Galjoen anders? Het concept dat Newport Foodies koos voor dit restaurant is foodsharing. Gezelligheid willen ze maken, en dat gaat Galjoen doen met foodsharing. Foodsharing, da’s een groep mensen samen zetten, een aantal lekkere tapas op tafel serveren en samen één of enkele hoofdgerechten delen. Elk z’n bord, maar de pot in ’t midden. Meer proeven, meer vechten voor het laatste stukje, meer voor hetzelfde geld. Gezelligheid verzekerd, en iets voor ieders goesting.
 

Een beetje zoals thuis dus maar hier kun je in het sfeervolle interieur van Galjoen proeven van lokale producten, mét panoramisch zicht op de jachthaven van Nieuwpoort.

Bezoek Feu d’Or

92 Albert I laan
8620 Nieuwpoort 

Like Feu d’Or op Facebook

Bezoek Galjoen

Watersportlaan 11
8620 Nieuwpoort

Like Galjoen op Facebook

 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer
x

Lentenieuwtjes over de Belgische kust? Ontdek onze nieuwsbrief!

Lentenieuwtjes over de Belgische kust? Ontdek onze nieuwsbrief!