Access Bars Class 30/05 - Cursus of workshop in De Haan

Opgelet: omwille van de maatregelen tegen het Coronavirus is deze activiteit mogelijk geannuleerd. Neem contact op met de organisatie.

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen?
Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen.
Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Een Access Bars sessie geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd fijn is voor lichaam en geest.
In het beste geval kan een Bars sessie jouw leven veranderen en het leven voor jou makkelijker, vrolijker en glorieuzer maken.
Hoe wordt het nog beter dan dat?

In een Access Bars Class geef en ontvang je twee keer de Bars en krijg je alle tools die nodig zijn om thuis en/of in je praktijk zelfstandig de Bars te kunnen geven.

Access Bars heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer. In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets veel groters.

Access Bars is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zelfs zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.
Access Bars bracht reeds in korte tijd positieve veranderingen in mijn leven!

Access Bars is een 1 dag opleiding, een heerlijke verwendag voor jezelf, om in je praktijk te geven of uit te wisselen onder elkaar met familie en vrienden.
De Haan 10u - 18u
De investering voor deze dag is 300€ (wereldwijd) en bij herhaling 150€, Inclusief thee, water en versnaperingen
Voor info en inschrijving: karen@projectlove.be

Enkele filmpjes:
https://youtu.be/hXD-kb-ZKLw
https://youtu.be/DgGbFRjqQPk
https://youtu.be/5UjO-LC-RHs
https://www.youtube.com/watch?v=-BY_W0RrTV0&t=3s

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Access Bars Class"

Prijsklasse Basistarief: 300,00 €
Datum Za 30 mei 2020 - 23:59
Locatie
Nieuwe Steenweg
Nieuwe
8420 De Haan
Routebeschrijving