Access Energetic Facelift Class 31/05 - Cursus of workshop in De Haan

Opgelet: omwille van de maatregelen tegen het Coronavirus is deze activiteit mogelijk geannuleerd. Neem contact op met de organisatie.

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

De Access Energetic Facelift is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam om te keren.
De zachte rustgevende aanraking toegepast op je gezicht en nek werkt met de cellen van je lichaam te herstellen, verlevendigen en te verjongen.
Access Consciousness heeft verschillende lichaamsprocessen, dit is 1 van de meest dynamische die diep effect heeft op het ganse lichaam. Het geeft je lichaam een diepe, verjongende en helende werking dit door zachte aanrakingen op en rondom het gezicht.
Met dit proces zetten we energieën aan waarmee je de verschijning van veroudering in het gezicht kunt omkeren en soortgelijke effecten in het hele lichaam kan creëren, het kan de huid versterken en verjongen, het lichaam krijgt een up-lifting en dit zonder operaties, injecties, peelings of medicijnen!

De werkt eveneens op een diep celniveau van de organen en weefsels. Alles wordt vastgehouden op celniveau en de Access Energetic Facelift zorgt voor de ontlading van de cellen en de huid, die daardoor een vernieuwde en energetische uitstraling gaat geven.
Het proces werkt door op allerlei bijkomstigheden van het ouder worden zoals problemen met overgang, hormoonhuishouding, concentratie, zichtvermogen, haaruitval, bewegelijkheid van het lichaam, slaapstoornissen enz.

Wereldwijd zijn er met dit lichaamsproces al erg mooie resultaten gezien zoals huidverjonging, vermindering van rimpels en lijntjes, genezen en vervagen van littekens, herstel van hormonaal stelsel en bijhorende ongemakken, … .

De Access Energetic Facelift is een 1 dag opleiding, een heerlijke verwendag voor jezelf, om in je praktijk te geven of uit te wisselen onder elkaar met familie en vrienden.
De Haan 10u - 18u
Inclusief thee, water en versnaperingen

De investering voor deze dag is 260€ (wereldwijd) en bij herhaling binnen 1 jaar 130€

Voor info en inschrijving: karen@projectlove.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Access Energetic Facelift Class"

Prijsklasse Basistarief: 260,00 €
Datum Zo 31 mei 2020 - 23:59
Locatie
Nieuwe Steenweg
Nieuwe
8420 De Haan
Routebeschrijving