Circus Ronaldo (afgelast) 11/04 - Theatervoorstelling in Oostende

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Naar Circus Ronaldo met Ontmoetingscentrum Oud Hospitaal & Cultuurcentrum De Grote Post
Zaterdag 11 april om 17.45 uur in de lokettenhal van Cultuurcentrum De Grote Post, Hendrik Serruyslaan 18A
Vakantietip voor (groot)ouders en (klein)kinderen
In de circusvoorstelling SWING kijkt de pater familias van Circus Ronaldo voor het eerst toe vanuit het publiek. Danny Ronaldo ruilt de scène in voor de tribune en maakt zo ruimte voor zoon Nanosh. Nanosh zag de spektakels van zijn grootouders evolueren tot de eigenzinnige commedia del’larte van zijn vader, die in 2019 met een Ultima-cultuurprijs werd bekroond.
Met een zestal allround circusartiesten trekt zoon Ronaldo alle registers open op de opzwepende ritmes van onvervalste swingmuziek uit de jaren veertig. Groots spektakel en kleine knipogen, opgewekte tonen en een vleugje verleiding.
De authentieke speelsheid, heerlijke dynamiek en aanstekelijk energie van deze jongen garde charmeert. Voor je het weet val je als een blok voor de magie van circus zoals je het al lang niet meer zag; De toekomst van Circus Ronaldo is verzekerd. Hartverwarmend circus voor iedereen vanaf 6 jaar.
Dit initiatief is mogelijk dankzij Cultuurcentrum De Grote Post. Dankzij de medewerkers van De Grote Post wordt onze groep speciaal onthaald in het cultuurcentrum waar we samen een fijne documentaire over circusfamilie bekijken.
Programma
17.45 uur Afspraak in de lokettenhal van Cultuurcentrum De Grote Post
18.00 uur Toelichting en fijne documentaire over Circus Ronaldo
18.35 uur Samen naar het Sint-Petrus- en -Paulusplein waar de voorstelling door gaat
19.00 uur Voorstelling Circus Ronaldo

Ga je graag mee? Wacht dan niet om je in te schrijven. Dit kan in het onthaal van Oud Hospitaal. Je betaalt 13,60 euro per persoon (groepskorting van 15 % inbegrepen). Indien je beschikt over een uitPAS aan kansentarief betaal je 3,20 euro per persoon. De prijs van 6,00 euro geldt als je jonger dan 26 jaar bent.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Circus Ronaldo (afgelast)"

Prijsklasse Gratis
Datum Za 11 april 2020 17:45 - 20:00
Leeftijd vanaf 6 jaar
Locatie
Buurthuis Oud Hospitaal
Amsterdamstraat
8400 Oostende
Routebeschrijving