A Tribute To George Michael - The Edge Of Heaven Tour 17/10 - Concert in Oostende

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

A Tribute to George Michael
The Edge Of Heaven Tour

The Edge Of Heaven Tour is een ode aan één van de allergróótste artiesten ooit: George Michael. Herbeleef zijn muziek op 17 oktober 2020 in Kursaal Oostende.

Jarenlang was de op 25 juni 1963 in Griekenland geboren zanger Georgios Kyriacos Panayiotou, beter bekend als George Michael, één van de meest succesvolle popartiesten ter wereld. In de jaren tachtig, negentig alsook begin eenentwintigste eeuw domineerde hij de hitlijsten als soloartiest, maar ook met Wham!, de band die hij samen in 1981 oprichtte met Andrew Ridgeley.

Op 25 december 2016 werden alle George Michael-fans alsook de hele muziekwereld met verstomming geslagen toen het vreselijke nieuws bekend raakte dat voor één van de meest fantastische zangers ooit, een man die ooit twee Grammy’s won, wereldwijd meer dan 100 miljoen albums verkocht en 20 nummer 1-hits scoorde, zijn grootste Wham!-hit, de kerstklassieker ‘Last Christmas’, helaas werkelijkheid was geworden. Het plotse overlijden van alweer een groot icoon in 2016 dompelde de muziekwereld in een diepe rouw en zijn ontelbare fans van Amerika tot in het Verre Oosten bleven compleet verweesd achter. Gelukkig schonk hij ons zijn enorme erfenis, een ontelbare schat aan tijdloze liedjes en de meest waanzinnige en aangrijpend mooie songs ooit, een waslijst om ‘U’ tegen te zeggen.

Op 17 oktober 2020 krijgen de vele George Michael-fans eindelijk waar ze al lang recht op hebben: het tributeconcert The Edge Of Heaven Tour komt terug naar Kursaal Oostende. Een superstraffe liveband samen met één van de meest fenomenale ‘look-a-like’-leadstemmen, vergezeld door drie fantastische backing vocals, laten de hits van George Michael en Wham! één voor één herleven. ‘Faith’, ‘Father Figure’, ‘I’m Your Man’, ‘Careless Whisper’, ‘Outside’, ‘Freedom’, ‘The Edge Of Heaven’… Allemaal komen ze aan bod tijdens deze unieke concertavond.

Officiële website: https://tributetogeorgemichael.com/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "A Tribute To George Michael - The Edge Of Heaven Tour"

Prijsklasse Gratis
Datum Za 17 oktober 2020 20:00 - 22:00
Locatie
Kursaal Oostende
Westhelling
8400 Oostende
Routebeschrijving