GEANNULEERD - Piv Huvluv: De Vinylvreter 19/06 - Theatervoorstelling in Bredene

Opgelet: omwille van de maatregelen tegen het Coronavirus is deze activiteit mogelijk geannuleerd. Neem contact op met de organisatie.

GEANNULEERD

Comedian Piv Huvluv heeft vinylplaten verheven tot zijn idioom. Voor wie hem (al lang of korter) volgt is dat geen nieuws meer. Geen voorstelling zonder platen, geen platen zonder grap of verhaal. Waarom dan de man niet ongeremd lós laten in zijn gigantische collectie ? Hem laten vertellen hoe zijn eclectische muzieksmaak ontwikkelde. Hem laten grasduinen in het kleurrijke hoezenarsenaal van oude en nieuwe platen. Hem anekdotes laten opdissen over geestverruimende muzikale ontdekkingen, (on)volledige collecties, verpletterende concerten, verdoken signeersessies, zijn verzamelwoede en onbetwistbare collector’s items.

Kortom, met ‘De vinylvreter’ maakt u kennis met of bent u getuige van de (zelfrelativerende) soundtrack van zijn leven.

Deze man is bezeten van muziek en dat laat zich merken. Items die de revue passeren: lof en eer voor ABBA, zijn eeuwige trouw aan Rod Stewart, zijn verheerlijking van vrouwelijk schoon, zijn liefde voor de pure song, zijn helden Iggy Pop, Steve Wynn, Bob Dylan en Neil Young. Hoeveel concerten kan een mens van één artiest gaan bekijken? En niet te vergeten: zijn korte ontmoeting met David Bowie, die Piv in staat stelt om de grootste leugen in de geschiedenis van de Belpop bloot te leggen. U vraagt, Piv draait… de soundtrack van zijn leven!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "GEANNULEERD - Piv Huvluv: De Vinylvreter"

Prijsklasse Basistarief: 15,00 €; vvk: 15,00 €; add: 18,00 €
Datum Vr 19 juni 2020 20:00 - 22:00
Locatie
MEC Staf Versluys
Kapelstraat
8450 Bredene
Routebeschrijving