Billenkarrenspel 'Erfgoedwachters' Westende 05/03 - Spel of quiz in De Haan

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Wil je op een toffe manier meer te weten komen over het erfgoed en de geschiedenis van je (kust)gemeente? Dan is de billenkarrenroute zeker iets voor jou!

Rep je naar één van de billenkarrenverhuurders die je de folder van ons keileuke spel kan geven, huur een billenkar, en trap mee in het spoor van onze erfgoedwachter. Want die neemt even vakantie en moet vervangen worden door… jou!

Bovendien doen we beroep op jouw speurneuskwaliteiten. De allereerste billenkar van onze kust ‘De koningin der billenkarren’ is immers verdwenen, en we hopen nog steeds om die ooit terug te vinden. Misschien kan jij ons daarbij wel helpen.

Het spel kan zelfstandig gespeeld worden in je eigen bubbel. Hoe kan je deelnemen? Download de gratis erfgoedapp. Ga daarna naar een deelnemende billenkarrenverhuurder om een spelboekje en een billenkar.

Meer zin in een stevige wandeling? Ook mogelijk! De billenkar is niet noodzakelijk, maar uiteraard wel leuk. Je kan de spelfolder ophalen in Toerisme Oostende, het toerismekantoor in De Haan of het infokantoor van Wenduine. Of download de routes.

De meeste routes kunnen opgesplitst worden, lussen kunnen weggelaten worden… Geen paniek dus als je in tijdsnood geraakt!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Billenkarrenspel 'Erfgoedwachters' Westende"

Prijsklasse Gratis
Datum Vr 05 maart 2021
Leeftijd vanaf 6 jaar
Locatie
Villa Les Zéphyrs
Henry Jasparlaan
8434 Westende
Routebeschrijving