Fototentoonstelling 'Contrast De Panne' 02/08 - Tentoonstelling in De Panne

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Frank Lambrechts (1976), geboren en getogen in Antwerpen, heeft een grote voorliefde voor de kust. Als freelance fotograaf verzorgt hij productiefoto’s voor tv, theater en concerten en maakt hij albumcovers voor muzikanten.

De komende maanden kun je op het strand van De Panne prachtige foto’s van Vlaamse muzikanten bewonderen. Eén voor één stonden ze, vaak in een ongewone of ongebruikelijke omgeving, voor de lens van Frank Lambrechts.
Het zijn echte portretfoto’s, geen kiekjes van artiesten die onverhoeds door de camera werden verrast en ook geen actiefoto’s van muzikanten tijdens een optreden. Alle foto’s zijn geposeerd en zorgvuldig gecomponeerd, maar het zijn geen glamourportretten: ze tonen de artiesten warts and all.

Vorig jaar kon je de expo Contrast reeds bezichtigen in het Antwerpse Vleeshuis, maar door de coronapandemie was deze tentoonstelling een tijdlang gesloten en kon slechts een beperkt aantal bezoekers de expositie bezichtigen. Dit was ontzettend jammer, gezien de bijzonder kwaliteitsvolle en uitzonderlijke foto’s. Met deze openluchtversie Contrast De Panne wordt de expo gedeeltelijk hernomen als een coronaproof editie met een aantal dezelfde, maar ook een reeks nieuwe portretten.

Strand (duinenstrook) tussen het Leopold I-monument en de zeilwagenclub
Van zonsopgang tot zonsondergang

Brochure te verkrijgen bij de dienst Toerisme.

Organisatie en info: dienst Cultuur | 058-42 97 53 | cultuur@depanne.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Fototentoonstelling 'Contrast De Panne'"

Prijsklasse Gratis
Datum Ma 02 augustus 2021
Locatie
Strand
Strand, ter hoogte van Leopold
8660 De Panne
Routebeschrijving