Spannend stadsspel The Target in De Panne 07/11 - Begeleide rondleiding in De Panne

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Maak van De Panne een crime scene met het spannende GPS-spel The Target. Een gevaarlijke gangster is net ontsnapt uit de gevangenis. Zijn doel is eeuwige vrijheid krijgen. Daarvoor moet hij €1.000.000 verzamelen door zo veel mogelijk (virtuele) overvallen te plegen op verschillende locaties in de stad. De politie zit hem meteen achterna en wil hem zo snel mogelijk opnieuw gevangen nemen. Geen gemakkelijke opdracht, aangezien ze slechts om de 6 minuten de locatie van de gangster te zien krijgen. De spelbegeleider zorgt voor het materiaal en leidt het spel in goede banen, jullie zorgen voor de spanning en de actie!

Dit achtervolgingsspel wordt in 3 of 4 teams gespeeld, waarvan 1 gangster-team. Een snelle gangster die in een recordtempo 1 miljoen euro ophaalt? Of een tactisch team dat zich prima weet te verschuilen voor de politie? Eén ding is zeker: de politie zal zijn beste beentje moeten voorzetten!

Dit spannend stadsspel waarbij tactiek en snelheid centraal staan is speelbaar voor groepen van 6 tot 20 personen en heeft een vaste start-en eindlocatie. Wil je toch spelen met een grotere groep? We kunnen perfect meerdere Target-spelen tegelijk opstarten. Meer info en reservaties op www.ichallenge.be of via info@ichallenge.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Spannend stadsspel The Target in De Panne"

Prijsklasse Gratis
Datum Van 7 november 2018 tot 31 december 2020
Leeftijd vanaf 12 jaar
Locatie
Markt
Markt
8660 De Panne
Routebeschrijving