Koksijde Kids 13/04 - Kermis of feestelijkheid in Koksijde

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Geen zin om je te vervelen? Wees er dan zeker bij op Koksijde Kids, hét coolste kinderevenement tijdens de paasvakantie! Kom op zaterdag 13 april 2019 naar Koksijde en beleef er een supertoffe dag met de leukste attracties voor alle leeftijden.

Op zaterdag 13 april wordt de Zeelaan, het theaterplein voor het gemeentehuis en het achterliggende Casinoplein te Koksijde-Bad een grandioos speeldorp. Van 10.30 tot 18 uur, kunnen de kinderen zich uitleven op de verschillende attracties, zowel voor de allerkleinsten als voor de tieners.

Speeldorp voor de kleinsten!
Voor de allerkleinsten is er een echt kleuterdorp met verschillende springkastelen en een klauterparcours. Je kan je aan een dansje wagen in het disco springkasteel. Laat je omtoveren tot een echte prinses of superman aan de gratis grimestand. Ook de kleuters kunnen zich naar hartenlust uitleven op de kleuterfietsen of springen op de springkastelen. Er is een racepiste voor kleuters en aangepaste hindernissenbanen.

Klim- en klauterplezier gegarandeerd!
Aan klimmen zal het tijdens Koksijde Kids niet ontbreken. Er is een klimmuur en verschillende survivalbanen nodigen uit tot uren speelplezier. Beleef dolle pret op de verschillende gekke fietsen of ontdek de T-Rex stormbaan. Ook dit jaar is er een heus klimparcours.

Ook voor tieners en waaghalzen!
Ook de tieners zullen zich niet gauw vervelen. Er is de Bungee Trampoline, de mega hangbrug Base Jump of waag een sprong in ware vrije val van de Sky-Fall. Verleg je grenzen op de death-ride twin! Als een echte avonturier glijd je pijlsnel langs een staalkabel naar beneden, met 2 personen tegelijkertijd vanaf een hoogte van 10 meter. Kom je tegenstander verslaan in de gamezone waar je een echte Race challenge kan houden of vlieg als een echte piloot in de vluchtsimulator, je kan ook voetballen en xbox spelletjes spelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Koksijde Kids"

Prijsklasse Gratis
Datum Za 13 april 2019 10:30 - 18:00
Leeftijd vanaf 3 jaar
Locatie
Koksijde-Bad
Zeelaan
8670 Koksijde
Routebeschrijving