Loop- en wandelevenement Koksijde Trail 20/04 - Sport en beweging in Koksijde

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Sport, live muziek, ambiance en al het moois dat Koksijde te bieden heeft, dat zijn de ingrediënten voor de tweede editie van de Koksijde Trail. Dit jaar kunnen de deelnemers kiezen uit een traject van 6 km of 10 km, stappend of lopend, voor de fun of voor de sport. Iedereen welkom.
Naast de OLV Kerk, gemeentehuis, Kapel Ster der Zee, Duinenabdij, en gemeenteschool krijgen we dit jaar de aanmoediging van de bejaarde supporters uit WZC Armonea waar wandelaars en lopers doorheen het centrum lopen voor het plezier van de enthousiaste bewoners. En er zijn nog meer verrassingen voor de nieuwsgierige sporters.
De deelnemers worden op het parcours getrakteerd met een drumsession op de speelplaats van de gemeenteschool, een doedelzakspeler, een schlagerzangeres, en meer. Om de innerlijke mens te versterken voorzien we bij de finish een gezellig aanbod van drank en hapjes terwijl een twaalfkoppige showband zorgt voor de ambiance vlakbij de pracht van de jaarlijkse bloemenmarkt.
Per inschrijving gaat er een halve euro naar Vrienden der Blinden als kers op deze Koksijdse taart. Heb je een sportief hart voor Koksijde, voor muziek en voor ambiance? Schrijf je vandaag nog in!

Programma
13.30 u. start 6 km lopen
14.30 u. start 10 km lopen
14.35 u. start 6 en 10 km wandelen
15.30 u. gratis optreden muziekband “Ze Quaffeurz”

Tarieven
Voorinschrijving lopen = 13 EUR / wandelen = 7 euro
Daginschrijving lopen = 15 EUR / wandelen = 8 euro

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Loop- en wandelevenement Koksijde Trail"

Prijsklasse Niet geweten
Datum Za 20 april 2019 13:30 - 14:35
Locatie
Gemeentehuis
Zeelaan
8670 Koksijde
Routebeschrijving