Start to run 0-5 km 11/03 - Sport en beweging in De Panne

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Wens je een goede conditie op te bouwen met een minimum aan inspanningen? Droom je stilletjes om tegen de zomermaanden in topvorm te zijn? Maar zie je het niet zitten om er alleen iets aan te doen? Dan is dit de uitgelezen kans!

Joggen is de uithoudingssport bij het uitstek. Het grote voordeel van deze gezonde sport is dat je het in open lucht overal en op elk tijdstip van de dag kan doen. Vergeleken met andere sporten, heb je niet zoveel tijd nodig om een goede conditie op te bouwen. Indien je al eens geprobeerd hebt om alleen een trainingsschema af te werken en je daar niet in bent geslaagd, dan is er goed nieuws voor jou. Start to run is de manier om op korte tijd op een ontspannen en aangename manier conditie op te bouwen, ook al dien je van nul te beginnen!

Vanaf maandag 11 maart 2019 organiseert de dienst Sport, in samenwerking met Sport Vlaanderen een cursus joggen voor beginners. Deze lessen gaan telkens door op maandag om 18.30u, woensdag wordt er op hetzelfde uur gelopen onder toezicht. (afspraak: sporthal Den Oosthoek) Op beide momenten is er een gediplomeerde lesgever aanwezig. Zeker de moeite om te proberen!

Na tien weken kunnen alle deelnemers vlot 5 km lopen, ja jij ook! Er wordt met een trainingsschema gewerkt die voor iedereen haalbaar is!

Vooraf inschrijven is vereist.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Start to run 0-5 km"

Prijsklasse Gratis
Datum Ma 11 maart 2019 08:00 - 12:00
Leeftijd vanaf 18 jaar
Locatie
sporthal Den Oosthoek
Sportlaan
8660 De Panne
Routebeschrijving