Sfeervolle avondwandeling door de Schipgatduinen en sterren kijken op het dakterras tijdens Earth Hour 30/03 - Begeleide rondleiding in Koksijde

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Earth Hour is een internationaal evenement dat huishoudens en bedrijven oproept om op de laatste zaterdag van maart de verlichting en andere elektrische apparaten in hun huis voor 1 uur te doven en stil te staan bij ons energieverbruik en het effect ervan op de klimaatverandering. Doe jij ook mee aan deze actie door tussen 20.30 en 21.30 u. de verlichting bij jouw thuis te doven? En wil jij ondertussen genieten van de rust en gezelligheid dat zo'n donkere avond met zich meebrengt? Dan ben je op zaterdagavond 30 maart van harte welkom in het Duinenhuis! Wapen je met een zaklamp, draag stevig schoeisel en vergezel ons op deze sfeervolle avondwandeling met onderweg mooie kortverhalen! Na de wandeling warmen we ons op met een heerlijke tas verse soep. En als afsluiter zet de sterrenwacht 'De Sterrenjutter' haar deuren open. Bij helder weer kunnen we er genieten van een duistere nacht, enkel verlicht door fonkelende sterren.

Organisatie: i.s.m. de Sterrenjutters en natuurgids Luc David.
Inschrijven: voor 24 maart via duinenhuis@koksijde.be, T 058 52 48 17 - max. 25 deelnemers

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Sfeervolle avondwandeling door de Schipgatduinen en sterren kijken op het dakterras tijdens Earth Hour"

Prijsklasse Gratis
Datum Za 30 maart 2019 20:00 - 22:30
Locatie
Natuureducatief centrum Duinenhuis
Bettystraat
8670 Koksijde
Routebeschrijving