Ballonfeest met rommelmarkt -thema mexico 05/05 - Festival in Oostende

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Ballonfeesten met rommelmarkt
Zondag 5 mei 2019
De Ballonfeesten gaan dit jaar in het thema Mexico de zwoele zuiderse sferen opzoeken met een muzikaal feestprogramma en een gezellige rommelmarkt in de aanpalende straten. De allerkleinsten kunnen ravotten op het speelplein. Doorlopend drankjes en heerlijke empanadas en taco’s.
08:00 uur Rommelmarkt
Vanaf 08.00 uur kan je snuffelen tussen de koopjes in de Mansveldstraat, de Francis Verestraat, de Van Hembdenstraat, de Sergeant De Bruynestraat en de Havenstraat. Inschrijven mogelijk vanaf maandag 1 april in OC De Ballon, elke werkdag van 9.30 tot 12 uur. Op dinsdag 16 april organiseren we een extra inschrijvingsdag van 9.30 tot 18.30 uur. De deelnameprijs bedraagt 1 euro per lopende meter, per gevel of standplaats. Het aantal plaatsen is beperkt.

09:30 uur Initiatielessen Salsa en lijndansen
Ninfa warmt je op bij het dansen op de salsamuziek en geeft je meteen een “happy feeling”. Geen betere manier om s’morgens de dag te beginnen. Lijndansers OPEX zorgen voor een aangename afwisseling, en laten je proeven van het dansen in groep op het ritme van de muziek in verschillende dansstijlen.
11.30 uur Fiesta Mexico
Sombrero’s, Mariachi’s, empanadas en taco’s. Geniet van de zuiderse sferen die ons leiden tot Mexico. Gezellige Mariachi muziek met verschillende dansoptredens in weelderige klederdracht. We verwelkomen de indianenhoofdman ‘de reus’, die onze harten sneller doen kloppen. Verwelkom de zon op ons zuiders terras. Bienvenido!
16.00 uur Madame Zaza
We verwelkomen Madame Zaza met haar showqueens in een show vol pluimen, glitters, humor en variété van de bovenste plank. Het optreden van muziek en dans wordt overgoten met spektakel die de temperatuur aanzienlijk zal doen stijgen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Ballonfeest met rommelmarkt -thema mexico"

Prijsklasse Gratis
Datum Zo 05 mei 2019 - 23:59
Locatie
OC De Ballon
Mansveldstraat
8400 Oostende
Routebeschrijving