Boekstartdag in de bib! 18/05 - Opendeurdag in Koksijde

Kom naar de allereerste Boekstartdag in de bib voor de allerkleinsten en hun ouders! Wist je dat je in de bib een heleboel knisperboekjes, knuffelboekjes, stoffen en kartonnen boekjes kan lenen? Ontdek tijdens Boekstartdag heel de zaterdag lang deze superleuke boekjes, speciaal voor baby’s en peuters van 0 tot 2,5 jaar.

Wist je dat kindjes die van bij de geboorte verwend worden met boeken, liedjes en verhalen sneller leren lezen? Samen in een boekje kijken is ook gewoon tof!

Boekstart is een project van Iedereen Leest in samenwerking met de bib. Bedoeling is om baby's - samen met hun ouders - van bij hun eerste levensmaanden in contact brengen met boeken. Concreet krijg je via het consultatiebureau van Kind & Gezin of in de bibliotheek het babypakket als jouw kindje 6 maanden oud is. Op de leeftijd van 15 maanden geven de vrijwilligers vervolgens een uitnodiging mee om het peuterpakket op te halen in de bibliotheek. De pakketten bestaan telkens uit 2 aangepaste boekjes en een informatiebrochure over lezen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Boekstartdag in de bib!"

Prijsklasse Basistarief: 0,00 €
Datum Za 18 mei 2019 10:00 - 12:00
Leeftijd vanaf 0 jaar
Locatie
Bibliotheek Koksijde
Casinoplein
8670 Koksijde
Routebeschrijving
x

Lentenieuwtjes over de Belgische kust? Ontdek onze nieuwsbrief!

Lentenieuwtjes over de Belgische kust? Ontdek onze nieuwsbrief!