Kritisch omgaan met gezondheidsinfo 17/04 - Gezondheid en zorg in De Haan

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

We gaan dikwijls op zoek naar informatie over gezondheid en daar kunnen verschillende redenen voor zijn.
Over gezondheid is al veel gezegd en geschreven en deze info vind je dus overal: op het internet, in de krant en zelfs in je favoriete magazine. Maar soms weet je niet meer wat je nog mag geloven. Foute informatie kan je gezondheid schaden, we leren tijdens deze voordracht informatie correct te beoordelen hetgeen je gezondheid alvast goed doet.
Weer een infosessie die kadert in de reeks ‘Zinvol ouder worden’. Deze voordrachten richten zich tot iedereen die werk wil maken van een gezonde levensstijl om zich zowel fysiek als mentaal goed in zijn vel te voelen, om zichzelf verder te ontplooien en om het beste uit zichzelf te halen om (nog) optimaal van het leven te kunnen genieten. Betrouwbare achtergrondinformatie, ervaringen uitwisselen, praktische tips oppikken en eventueel nieuwe mensen leren kennen staan hierbij centraal.
Danielle Slap, onze gezondheidscoach, specialiseerde als bio-ingenieur o.a. in voedings- en gezondheidswetenschappen en brengt graag haar kennis terzake over aan een breed publiek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Kritisch omgaan met gezondheidsinfo"

Prijsklasse Basistarief: 0,00 €
Datum Wo 17 april 2019 14:00 - 16:00
Locatie
Kerklommer
Kapellestraat
8420 De Haan
Routebeschrijving