Flitsen: Hoe doe je dat? 18/05 - Cursus of workshop in Oostende

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Vind je flitsen moeilijk ? Ben je bang om te flitsen? Is flitsen met de ingebouwde flitser van de camera zinvol? Welke flitser koop je die bij je fototoestel past? Hoe stel je een opzetflitser in? Hoe kun je flitslicht regelen? Kun je het harde flitslicht verzachten? Hoe werk je met meerdere flitsers? Kun je een oude flitser nog gebruiken bij je nieuwe apparatuur? Wat is een studioflitser?
Deze vragen en nog tientallen andere worden voor jou beantwoord op de twee sessies van de inforeeks ‘Flitsen: Hoe doe je dat?’.
Kom op zaterdag 18 mei naar OC De Schelpe, Elisabethlaan 32 te 8400 Oostende voor het eerste deel van de inforeeks. In dit deel worden de eigenschappen van flitslicht behandeld en wordt getoond hoe je met een flitser werkt. Verder wordt aandacht besteed aan de interne flitser, de macroflitser en de opzetflitser. De deuren gaan open om 8.45 uur, de infosessie start om 9.00 uur. Voor deze sessie gaan er 10 punten van je Uitpas af.
Op zaterdag 15 juni volgt het tweede deel van de inforeeks ‘Flitsen: Hoe doe je dat?’. In deze sessie wordt grondig aandacht besteed aan het werken met de opzeztflitser en aan de verschillende hulpmiddelen die kunnen gebruikt worden bij het flitsen. Een aantal typische flitseropstellingen worden gedemonstreerd en er wordt getoond wat een studioflitser is. Afspraak in OC De Schelpe, Elisabethlaan 32 te 8400 Oostende. De deuren gaan open om 8.45 uur, de infosessie start om 9.00 uur. Deze sessie kost je 10 punten van je Uitpas.

Vooraf een mailtje voor inschrijven is gewenst.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Flitsen: Hoe doe je dat?"

Prijsklasse Basistarief: 0,00 €
Datum Za 18 mei 2019 09:00 - 12:00
Locatie
OC De Schelpe
Elisabethlaan
8400 Oostende
Routebeschrijving