Jens Dendoncker - Bang van Dendoncker 01/11 - Theatervoorstelling in Bredene

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte “angry young man” wordt in “Bang van Dendoncker” een persoonlijk verhaal verteld, uiteraard doorspekt met een hoop grappen.

Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om de podia in Vlaanderen te bestormen. De winnaar van Humo’s Comedy Cup 2016 is helemaal klaar voor zijn eerste soloprogramma. Door mening jurylid en comedyfan geprezen vanwege zijn “hoge aaibaarheidsfactor” en “geloofwaardig, ijzersterk spel'” brengt hij niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid maar ook zijn beste grappen mee naar het theater.

Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte “angry young man” wordt in “Bang van Dendoncker” een persoonlijk verhaal verteld. Een verhaal over het schijnbaar eindeloos geklungel die jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijhorende nostalgie naar een vervlogen jeugd. Dat alles doorspekt met een hoop grappen én met genoeg aanknopingspunten voor het grote publiek, dat deze jongeling weldra collectief in de armen zal sluiten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Jens Dendoncker - Bang van Dendoncker"

Prijsklasse Gratis
Datum Vr 01 november 2019 20:00 - 23:00
Locatie
Staf Versluyscentrum
Kapelstraat
8450 Bredene
Routebeschrijving