Zomerexpo “Funny Pictures…waar fotografie en humor elkaar ontmoeten” - Special Guest: Xavier Wtterwulghe 16/06 - Tentoonstelling in Bredene

Opgelet: omwille van de maatregelen tegen het Coronavirus is deze activiteit mogelijks geannuleerd. Neem contact op met de organisatie.

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Funny Pictures…waar fotografie en humor elkaar ontmoeten”
Special Guest: Xavier Wtterwulghe

Een tentoonstelling gerealiseerd door de makers van 3D World Magic & Fun

"Funny Pictures" is een tentoonstelling gebaseerd op veertig grote schilderijen (2m10 x 1m50) rond grappige foto’s die we mogelijks op Instagram, Facebook of per e-mail wel al eens hebben gezien. Deze expo toont ze echter in het groot en zorgt voor een brede glimlach op onze kaken. Het ‘blij weerzien’ brengt de bezoekers in een opperbeste sfeer, wat moeten we meer hebben….?
In tegenstelling tot enkele jaren terug, is deze expo nu niet enkel gebaseerd op dieren maar op alledaagse gebeurtenissen.

Special Guest dit jaar is Xavier Wttrwulghe, een Belgische kunstenaar gepassioneerd door beelden én kleuren. Door zijn originele aanpak wordt hij beschouwd als een Belgische referentie op gebied van photoshop en 3D-gehalte. Ondertussen is hij een internationale geliefde én bijzonder succesvolle fotograaf geworden.

“Funny Pictures…waar fotografie en humor elkaar ontmoeten” met special Guest: Xavier Wtterwulghe wordt beslist één van de meest geliefde en originele zomerexpo’s !

De expo is gratis te bezoeken tijdens de openingsuren van het MEC Staf Versluys.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Zomerexpo “Funny Pictures…waar fotografie en humor elkaar ontmoeten” - Special Guest: Xavier Wtterwulghe"

Prijsklasse Basistarief: 0,00 €
Datum Van 16 juni 2019 tot 15 september 2019
Locatie
MEC Staf Versluys
Kapelstraat
8450 Bredene
Routebeschrijving