Creatieve Therapie aan ZEE 05/08 - Cursus of workshop in Bredene

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Duik onder de waterlinie van het zichtbare en ontdek wat de beelden die je hebt gecreëerd je willen vertellen. Kom tot rust bij de aardende klanken van de digeredoo en doe mee aan leuke groepsactiviteiten op het strand. We werken met diverse creatieve methodes die je thuis of in je eigen praktijk kan voortzetten. De gemeenschappelijke noemer is intuïtief daar geraken waar woorden tekort schieten en zo de sleutel vinden tot persoonlijke transformatie.

Op 190 m van het strand van Oostende ligt vakantieverblijf Neutralia. Een éénpersoonskamer met basiscomfort is inbegrepen in de prijs. Optioneel kan je onbijten in het verblijf aan 30 Euro voor drie dagen. Heb je andere accomodatie voorkeuren, gelieve dan persoonlijk contact op te nemen.

Het therapiehuis—gelegen in een rustige woonwijk in Bredene—is voorzien van een mooie tuin met terras zodat de workshops ook buiten kunnen doorgaan. Kimarte biedt een huisbereide lunch aan, rekening houdend met jouw persoonlijke wensen. ‘s Avonds kan je genieten van de plaatselijke lekkernijen die de kust rijk is.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Creatieve Therapie aan ZEE"

Prijsklasse Gratis
Datum Ma 05 augustus 2019
Leeftijd vanaf 18 jaar
Locatie
Twins Surfclub
Strandpost
8450 Bredene
Routebeschrijving