Assepoester, de familiemusical 26/12 - Theatervoorstelling in De Panne

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Na het succes van ‘Doornroosje’ brengt Deep Bridge in de paasvakantie van 2019 een nieuwe sprookjesmusical naar Antwerpen, Gent & Hasselt. ‘Assepoester’ is een klassieker en blijft van alle tijden, magisch en ontroerend. Je beleeft de transformatie van een verlegen meisje tot een oogverblindende prinses met glazen muiltjes, op zoek naar liefde en geluk.

Bezoekers mogen zich verwachten aan een totaalbeleving voor, tijdens én na de show. De voorstelling is geschikt voor de hele familie en er is méér dan alleen maar een mooie en fantasierijke voorstelling. Het publiek zal de sprookjesfiguren ook écht ontmoeten en wie verkleed komt, maakt kans op een fantastische prijs.

De hoofdrol is weggelegd voor Helle Vanderheyden. Voor Helle is het na Sandy in ‘Grease’ enkele jaren geleden, haar tweede hoofdrol in een musical. Haar prins is niemand minder dan Thomas Van Goethem. Thomas haalt voor de laatste keer de charmante prins in zichzelf naar boven en zal het hele land doorkruisen, op zoek naar het meisje met de glazen muiltjes.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Assepoester, de familiemusical"

Prijsklasse Gratis
Datum Do 26 december 2019 12:30 - 13:50
Locatie
Plopsa Theater
De Pannelaan
8660 Adinkerke (De Panne)
Routebeschrijving