Wijkfeest Buurthuis Oud Hospitaal 15/06 - Kermis of feestelijkheid in Oostende

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Wijkfeest Oud Hospitaal op het Filip Van Maestrichtplein
Zaterdag 15 juni van 13.00 tot 20.30 uur
Feest in de wijk. Iedereen is welkom op zaterdag 15 juni tussen 13.00 en 20.30 uur. Er is een feestprogramma voor jong en oud van de wijk.
Muziek
Patrick Pulle vanaf 13.00 uur
Patrick Dupon, ook bekend als "Pulle" is een waar begrip in Oostende. Hij brengt keyboard en zang op een eigen ludieke manier. Zijn programma bestaat uit entertainende dansmuziek van de goede oude tijd tot nu: tango, Rock en roll en disco. Voor elk wat wils!
Patrick Pulle staat ter gelegenheid van het wijkfeest in voor de presentatie en knoopt muzikaal de eindjes aan elkaar.
Les Folles de Gand om 14.00 uur
Al voor de tiende keer op het wijkfeest van Oud Hospitaal!
Travestiegroep Les Folles de Gand is ondertussen meer dan een begrip geworden in Vlaanderen .
Op vlak van spektakel zijn ze trendsetters en dat hebben ze ook in het buitenland gemerkt: de vele optredens in Nederland zijn daar het bewijs van.
Nog steeds staan Glitter & Glamour, humor, hoge hakken en weelderige pruiken synoniem voor hun shows. De vele pluimencreaties doen u denken aan de Parijse revues.
Les Folles de Gand brengt een show voor jong en oud: imitaties van bekende sterren, discokrakers, 90’s muziek en af en toe een recente hit zorgen ervoor dat iedereen wel zijn favoriete muziekperiode herkent. Vaak pure nostalgie maar uiteraard kan ook een vleugje humor niet ontbreken en daarbij wordt het publiek (en dan vooral de mannen!) heel vaak betrokken om de komische act tot een hilarisch einde te brengen.
Les Folles de Gand heeft net dat glittertje meer en dit al 21 jaar lang!

Barak Friture om 16.10 uur
100% Belgische muziek, 100 % ambiance!
Dé ideale covergroep om ons wijkfeest te laten swingen: Arno, Daan, Red Zebra, The Kids, Stromae, dEUS, Jacques Brel, Raymond van het Groenewoud, TC-Matic, K’s Choice, … hun klassiekers staan in ons collectief geheugen gekrast. Maar ook vergeten pareltjes uit de rijke pop- en rockgeschiedenis van België komen aan bod: Machiavel, The Wolf Banes, Scooter, The Employees, Customs, ...
Barak Friture bestaat uit zes enthousiaste muzikanten en samen hebben ze meer dan 100 jaar podiumervaring. Kom je mee genieten?
Z-curse om 19.00 uur
Meer dan 1 uur hits uit de late jaren zestig en zeventig en stevige meezingers zorgen voor een mooie ambiance. Als je weet dat deze artiesten, indien mogelijk met het instrumentarium, graag ingaan op vragen uit het publiek dan is succes gegarandeerd. Zo wordt het publiek een deel van de band.
Een kleine greep uit de playlist: Proud Mary, I'm a believer, I shot the sheriff, Smoke on the water, Born to be wild, Lola, With a little help from my friends, Een beetje verliefd, De wilde boeredochtere, Hush, Angeline de blonde sexmachiene, The Joker, ...
Laten we samen het wijkfeest afsluiten met deze stevige covergroep.

Kinderanimatie

Doorlopend springplezier
De hele middag verwennen we de allerkleinsten met springkastelen. Plezier gegarandeerd.
Ballonplooien
We maken ons wijkfeest compleet met de mooiste ballonfiguren. Deze worden van 14.30 tot 16.30 uur in een handomdraai gevouwen. Van bloem tot kroon, van hond tot zwaard. Ieder kind krijgt waar het om vraagt!
Een natje en een droogje
Bar
De bar is doorlopend open.
Tearoommiddag
Koffie en poffertjes (vanaf 14.00 uur) zijn aan democratische prijzen te verkrijgen.

Hamburgers tussen 16.45 en 20.00 uur
Om 16.45 uur starten we met lekkere hamburgers. De prijs bedraag 2,10 euro. Vegetarische burgers zijn ook verkrijgbaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Wijkfeest Buurthuis Oud Hospitaal"

Prijsklasse Basistarief: 0,00 €
Datum Za 15 juni 2019 13:00 - 20:30
Locatie
Filip Van Maestrichtplein
Filip van
8400 Oostende
Routebeschrijving