Baaldje Kids 06/07 - Kermis of feestelijkheid in Koksijde

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Plezier verzekerd tijdens Baaldje Kids!

Geen zin om je te vervelen? Wees er dan zeker bij op Baaldje Kids, hét coolste kinderevenement tijdens de zomer! Kom op zaterdag 6 juli 2019 naar Sint-Idesbald en beleef er een supertoffe dag met de leukste attracties voor alle leeftijden.

Op zaterdag 6 juli wordt de Strandlaan te Sint-Idesbald een grandioos speeldorp. Van 10.30 tot 18 uur, kunnen de kinderen zich uitleven op de verschillende attracties, zowel voor de allerkleinsten als voor de tieners.

Speeldorp voor de kleinsten!
Voor de allerkleinsten is er een echt kleuterdorp met verschillende springkastelen en een klauterparcours. Je kan je aan een dansje wagen in het disco springkasteel. Laat je omtoveren tot een echte prinses of superman aan de gratis grimestand. Ook de kleuters kunnen zich naar hartenlust uitleven op de kleuterfietsen of springen en klauteren op de springkastelen en aangepaste hindernissenbanen.

Klim- en klauterplezier gegarandeerd!
Aan klimmen zal het tijdens Baaldje Kids niet ontbreken. Er is een klimmuur en verschillende survivalbanen nodigen uit tot uren speelplezier. Beleef dolle pret op de verschillende gekke fietsen en de mega hangbrug Base Jump.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Baaldje Kids"

Prijsklasse Gratis
Datum Za 06 juli 2019 10:30 - 18:00
Leeftijd vanaf 3 jaar
Locatie
Strandlaan, Koksijde
Strandlaan
8670 Koksijde
Routebeschrijving