Koken met seizoensproducten - Lentekookles 12/03 - Cursus of workshop in Blankenberge
Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken
Koken met seizoensproducten is niet alleen goed voor het milieu en voor onze gezondheid. Het is bovendien erg lekker, want de producten zijn dan op hun best.
Patrick De Groote, traiteur en lesgever, biedt elk seizoen een nieuwe kookles aan. Telkens zet hij enkele typische seizoensproducten in de kijker: groenten en fruit, granen, maar ook vlees en/of vis. Na elke sessie geniet je van een volwaardige maaltijd en krijg je alle recepten uitgeschreven mee naar huis.
Focus lentekookles: Asperges: de veelzijdigheid van het Belgische witte goud.
Locatie: Dienstencentrum De Bollaard, leskeuken en cafetaria (Koning Albert I-laan 112, 8370 Blankenberge)
Lesgever: Patrick De Groote
Praktische gegevens over: "Koken met seizoensproducten - Lentekookles"
Prijsklasse | Gratis |
Datum | Do 12 maart 2020 19:00 - 22:00 |
Locatie |
De BollaardK.Albert I Laan8370 Blankenberge Routebeschrijving |