AFGELAST Ella Leyers, Tine Reymer, Eva De Roovere & Inge Paulussen - Nerveuze Vrouwen 25/04 - Theatervoorstelling in Nieuwpoort

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Vier vrouwen. Vier nerveuze vrouwen. Ze horen stemmen in hun hoofd, denken in bochten en kronkels, zien wat wij niet zien.

Wat doen die vrouwen samen op een podium? Ze zingen, ze zuchten en ze maken zich zorgen. Over de wereld en over zichzelf.

Ze vertellen u wat het is om verloren te lopen in de donkere kamers van hun gedachten, de weg kwijt te geraken in hun kronkelige hersenen, op de dool zijn tussen waan en werkelijkheid. Ze zingen het bloed van onder je nagels, krabben aan je ziel en plukken de eelt van je emoties.

De jongste nerveuze vrouw heet Ella Leyers. Samen met nerveurze moeder Tine Meyer en tierelierende Eva De Roovere zingt ze donkere duetten in coupletten, terwijl Inge Paulussen rondjes draait in waangedachten.

Voor de teksten van deze voorstelling heeft Gerda Dendooven haar zinnen verloren en HUgo Matthyssen heeft er zijn hoofd op gebroken. De regie is in handen van Els Dottermans.

Paul Poelman houdt de mannen van De Laatste Showband in het gareel. Zij spelen levende muziek.

Deze voorstelling is i.s.m. Gezonde Gemeente.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "AFGELAST Ella Leyers, Tine Reymer, Eva De Roovere & Inge Paulussen - Nerveuze Vrouwen"

Prijsklasse Gratis
Datum Za 25 april 2020 20:00 - 22:00
Locatie
Centrum Ysara
Dienstweg Havengeul
8620 Nieuwpoort
Routebeschrijving