Van Asch-Hofman "On Tour" 30/06 - Tentoonstelling in Oostende

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Twee kunstenaars uit Ranst, Paul Hofman "schilderkunst" en Veronique Van Asch "keramiek" stellen hun tweede expo "On Tour" voor, dit na hun eerste succesvolle expo in Hasselt 2018, nu te Oostende in Expo 18

Veronique Van Asch,
Na haar studies plastische kunsten, etalage, decor- en standenbouw, volgde, inclusief 2 specialisatiejaren, Veronique beeldhouwen aan de gemeentelijke kunstacademie "Academia" in Borsbeek en voelde meteen dat dit "haar ding" was.
Vanaf dat moment werkt ze in haar eigen atelier.
Haar werken zijn stuk voor stuk unieke, zelfontworpen kunstvoorwerpen, waarin ze vooral een manier vindt om haar diepste gevoelens tot uitdrukking te brengen. Haar oeuvre is erg veelzijdig en gaat van geboetseerde vereenvoudigde figuren of dieren tot het maken van juwelen, theelichten en decoraties, die al dan niet geglazuurd worden. Haar eigen en zeer herkenbare stijl loopt als een rode draad doorheen haar collectie.

Paul Hofman geboren te Oostende op 18 juni 1958. Volgde op jonge leeftijd teken- en schilderlessen in de kunstacademie van Brugge en Deurne. Na een lange kunst-loze periode van 18 jaar in 1991 terug actief beginnen schilderen. Mijn aandacht ging vooral uit naar werken in olieverf maar de laatste jaren werk ik graag met acrylverf. Gefascineerd door levendige kleuren tracht ik hierbij een heel persoonlijke en modernistische stijl te ontwikkelen.
Tegenwoordig zijn veel werken van mij gelinkt aan actuele en soms gevoelige thema's. Mijn werken zijn een mix van abstract en popart. Lambertus Vermeiren zei ooit over mij...Zelf noem ik hem een progressieve realist waarbij zijn werken soms dichtbij het pointillisme, het impressionisme en de popart aanleunen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Van Asch-Hofman "On Tour""

Prijsklasse Gratis
Datum Van 30 juni 2019 tot 6 juli 2019
Locatie
Expo18
IJzerstraat
8400 Oostende
Routebeschrijving