TAZ - Yes, Please ! LIVE 01/08 - Theatervoorstelling in Oostende

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Waar fantaseer jij over? Die vraag stellen de Nieuwe Helden nu al meer dan een jaar aan mensen in Nederland en Vlaanderen. Het grootste onderzoek naar erotische fantasieën in de Lage Landen ooit. Waarom? Omdat heel veel mensen zich schamen over hun eigen fantasieën en dat is doodzonde. Je fantasie maakt immers deel uit van wie je bent. Meer nog; het praten over en delen ervan is enorm stimulerend voor je zelfbeeld en je seksuele ontwikkeling.

Hoog tijd dus om dit taboe liefdevol te doorbreken. Ze kochten een caravan, bouwden die om tot geluidsstudio en trokken op pad. Overal waar ze kwamen vroegen ze aan mensen: heb jij erotische fantasieën? Deze verhalen vonden ze zo inspirerend en stimulerend dat ze ze ook willen delen. Vandaar Yes, please! LIVE.

Wat kan je verwachten? Wel.

Ze nemen je mee door hun onderzoek. Wat zegt de wetenschap over fantasieën? Welke erotische verhalen wil het publiek horen en last but not least, waarover fantaseert de gast van de avond? En jij? Kom luisteren en genieten, en feel free to share your thoughts.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "TAZ - Yes, Please ! LIVE"

Prijsklasse Gratis
Datum Do 01 augustus 2019 18:00 - 19:00
Leeftijd vanaf 16 jaar
Locatie
kleinVerhaal
Sint-Sebastiaanstraat
8400 Oostende
Routebeschrijving