Double Bill: Time is on my side (yes it is) 13/06 - Theatervoorstelling in Oostende

Opgelet: omwille van de maatregelen tegen het Coronavirus is deze activiteit mogelijk geannuleerd. Neem contact op met de organisatie.

Residenten Dries Gijsels, Lobke Leirens en Maxim Storms zetten de tijd even stil, zodat het laatste weekend van het cultuurseizoen eeuwig kan duren.

Laat je meevoeren naar een nieuwe tijdzone.'REALTIME' - Dries GijselsIn realtime gaat theatermaker Dries Gijsels (No Use For Binoculars (2015), Snøw (2019)) op expeditie naar ‘het wezen van de tijd’. Samen met Suzanne Grotenhuis, Femke Stallaert en Greg Timmermans schept hij een parallel universum waar de tijd anders tikt. Ze morrelen aan de mechanismen van onze innerlijke klok en buigen zich over de vraag waar tijd heen vloeit eens die voorbij is.Maar de tijd is een lastig model dat nooit stilstaat. Tijd voor een revolte tegen de dictatuur van de klok? Een voorstelling over traagheid in tijden van versnelling, over de kleine mens met zijn tikkende horloge in het grote, stille heelal.
'Happy Hour' - Lobke Leirens & Maxim Storms

Via symfonische kreten en disproportionele volksdansen creëren Lobke Leirens en Maxim Storms het ritueel van de ondergang. Het duo kneedt zich opnieuw tot twee uit de kom geslagen figuren. Aangewezen op elkaar vertoeven ze in het laatste spel en verwachten er het einde. Waardig in hun verval kapen ze hun doodslag.

Lobke Leirens en Maxim Storms onderzoeken het absurde in zowel komische als duistere situaties en personages. Na hun selectie door het Big In Belgium-platform in 2018 werden ze in Schotland bekroond met de prestigieuze Total Theatre Award. Dat maakt ons extra nieuwsgierig naar hun nieuwste absurdum Happy Hour!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Double Bill: Time is on my side (yes it is)"

Prijsklasse Basistarief: 16,00 €
Datum Za 13 juni 2020 19:30 - 23:00
Locatie
Cultuurcentrum De Grote Post
Hendrik Serruyslaan
8400 Oostende
Routebeschrijving