'Bruegelse' verwendag in de bib! 12/10 - Markt of braderie in Koksijde

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

2019, Bruegeljaar! Met een Bruegels feest vieren we op de verwendag van de bib het leven en de tijd van Pieter Bruegel de Oude die exact 450 jaar geleden overleed!

Vroege vogels kunnen reeds om 8.30 u. starten met een uitgebreid ontbijtbuffet tussen de boeken (6 euro voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar, 3 euro voor kinderen tot 12 jaar). De plaatsen zijn beperkt dus schrijf je hiervoor tijdig in!

Om 10 u. tovert meesterverteller Selle de Vos verhalen tevoorschijn uit de verzameling prachtige Bruegelse schilderijen, grafische tekeningen en etsen in de vertelvoorstelling 'Bruegel verteld' (vanaf 10 jaar). Selle de Vos verbeeldt met woorden wat Bruegel met verf en schildertalent heeft geschilderd. De luistervoorstelling is gratis maar vergeet niet om je hiervoor in te schrijven.

Een Bruegels feest kan natuurlijk niet zonder Volksspelen dus ontdek de Trou-madame, het tonspel, de toptafel, de sjoelbak, de Pudebak enz… Je komt op adem met een (h)eerlijk kopje koffie, thee en Fairtrade versnaperingen!

Inschrijven kan aan de balie van de bib, via bibactiviteiten@koksijde.be of via koksijde.bibliotheek.be.

I.s.m. de dienst Milieu en Duurzame ontwikkeling

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "'Bruegelse' verwendag in de bib!"

Prijsklasse Gratis
Datum Za 12 oktober 2019 14:00 - 17:00
Locatie
Bibliotheek Koksijde
Casinoplein
8670 Koksijde
Routebeschrijving