*geannuleerd* NONKEL TONY - HANS VAN CAUWENBERGHE, YAO ISSIFOU,ANTOON OFFECIERS § OTTO KINT 26/10 - Concert in De Haan

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

NONKEL TONY, was de naam van een overleden oom van Hans Van Cauwenberghe. Als directeur van de muziekschool in Deinze leerde hij zijn neef Hans, leadzanger van deze formatie, piano spelen. Van Cauwenberghe is, naast acteur én koorleider van 'Onze Rijkdom', ook een vat vol liefde alsook een kleinkunstenaar, maar geen doordeweekse.
Samen met de charmante Yao Issifou met Afrikaanse roots en de steengoede jazzmuzikanten Antoon Offeciers en Otto Kint haalt Hans Van Cauwenberghe nu kleinkunst definitief van onder onze Vlaamse kerktoren.
Wat dat geeft? Een vleugje Raymond, een snuifje Bart Peeters. Een warm welkom voor iedereen. Pur sang live artiesten die mensen met verve verbinden met een gevarieerd oeuvre, van gospel tot rockabilly. Maar altijd in een warme liefdevolle sfeer.
Hun doel? Elke zaal binnen de kortste keren tot op het bot ontroeren en tegelijk in vuur en vlam zetten.
YAO ISSIFOU voegt er zowel Nederlandse als Togolese ritmes en klanken aan toe. ANTOON OFFECIERS weeft er pianoklanken omheen en OTTO KINT levert de bastonen op contrabas. Hans schrijft niet enkel de liedjes maar zorgt voor de ambiance waarmee hij steeds zijn publiek op de hand krijgt.

‘Welkom in dat groot hart van mij, pakt ne stoel en zet u bij!’

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "*geannuleerd* NONKEL TONY - HANS VAN CAUWENBERGHE, YAO ISSIFOU,ANTOON OFFECIERS § OTTO KINT"

Prijsklasse Gratis
Datum Za 26 oktober 2019 20:30 - 23:00
Locatie
Het Bedrijf
Leopold II-laan
8670 Oostduinkerke (Koksijde)
Routebeschrijving