Tramfestival De Panne: ritjes met historische trams 08/09 - Kust in De Panne

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Op zondag 8 september heeft het Tramfestival plaats in De Panne. Gedurende de ganse dag rijden er diverse historische tramstellen van De Lijn uit. Zo zijn er ritten naar Nieuwpoort, Koksijde en Adinkerke. In de oude stelplaats van De Panne kan je een bezoek brengen aan de historische trams en is er eveneens een tentoonstelling te bekijken net als een grote boekenverkoop van thema openbaar vervoer. Iedereen van harte welkom!

In het kader van Open Monumentendag op 8 september 2019 zal het jaarlijkse "Tramfestival van De Panne" plaats vinden. Die dag zijn er diverse ritten met allerlei combinaties van historische trams gebouwd tussen 1897 en 1974. De trams maken deel uit van het mobiele erfgoed van de vervoersmaatschappij De Lijn. De trams worden gerestaureerd en onderhouden door de vrijwilligers van TTO-Noordzee vzw. Verder zal er eveneens een verkoopsstand zijn van boeken, DVD’s, speelgoedtrams enz.
Praktisch:
- toegang tot de tentoonstelling gratis (open van 9u30 tot 18u.)
- historische tramritten naar Adinkerke, Koksijde, Nieuwpoort-Zonnebloem tussen 10u en 18u volgens een dienstregeling
- diverse prijzen volgens de afstand van 4 € (tot en met 6 jaar gratis)
Het Tramfestival is een organisatie van TTO-Noordzee vzw in samenwerking met gemeente De Panne, De Lijn West-Vlaanderen en Erfgoedvereniging META.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Tramfestival De Panne: ritjes met historische trams"

Prijsklasse Gratis
Datum Zo 08 september 2019 10:00 - 18:00
Locatie
Oude Tramstelplaats
Loskaai
8660 De Panne
Routebeschrijving