Je blaas de baas: over incontinentieproblemen en wat je eraan kunt doen 23/10 - Cursus of workshop in De Haan

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Incontinentie blijft een taboe en toch beheerst het het leven van heel wat mensen. Ze durven niet gaan sporten, komen niet meer zo veel buiten en hebben minder sociale contacten, en dat allemaal uit schrik voor ongelukjes. Gelukkig is er in heel veel gevallen een mogelijkheid om de klachten te voorkomen, te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.
Na een levendige inleiding komt, zoals bij elk gezondheidsthema, een stukje theorie aan bod. Zo krijg je een duidelijk inzicht op de natuurlijke biologische werking van de blaas. Pas daarna wordt ingegaan op de verschillende vormen van incontinentie. Tot slot krijg je praktische preventie- en behandelingstips.
Interactie met het publiek en praktische oefeningen worden voorzien maar niets moet. Geen enkele (moeilijke) vraag wordt uit de weg gegaan.

DANIELLE SLAP (°Antwerpen, 1958) specialiseerde zich als bio-ingenieur in milieu- , voeding- en gezondheidswetenschappen.
Als enthousiaste gezondheidscoach, wil Danielle een breed publiek bereiken met allerhande voordrachten en workshops rond voorgenoemde thema’s en gezondheidsbevordering als doel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Je blaas de baas: over incontinentieproblemen en wat je eraan kunt doen"

Prijsklasse Gratis
Datum Wo 23 oktober 2019 - 23:59
Locatie
Kerklommer
Kapellestraat
8420 De Haan
Routebeschrijving