BEvocaL in De Haan 12/01 - Concert in De Haan

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Team Belgium voor koorzang treedt op!

BEvocaL is het Belgisch Nationaal Jeugdkoor, met jongeren van 18 tot 30 jaar uit alle hoeken van België. Jongeren worden in dit koor uitgedaagd om al hun talenten te ontwikkelen, zowel vocaal als in co-creatieve zin. BEvocaL benadert het koorrepertoire op een volstrekt eigen manier: concerten zijn een totaalbelevenis en zitten vol verrassingen die zangers en publiek met elkaar verbinden. BEvocaL wil hiermee niet alleen een inspiratie zijn voor andere amateurkoren in België, maar tevens een inspiratiebron zijn op het gebied van samenwerking tussen de verschillende Belgische taalgroepen

De artistieke leiding is in handen van de dynamische en gerenommeerde internationale dirigente Maria van Nieukerken (NL) samen met vocal coach Joris Derder (BE).

Het koor treedt op in heel België. Het voorbije jaar jaar trad BEvocaL al op tijdens La nuit des choeurs in Villers-la-Ville en het Muziekfestival in Luxemburg. En binnenkort dus ook in De Haan!

BEvocaL staat garant voor een intense en intieme muzikale beleving. In het concert brengt het jeugdkoor uiteenlopende muzikale stijlen en maakt het op een bijzondere manier gebruik van de concertruimte. Soms komt BEvocaL zelfs gevaarlijk dichtbij!

Onze partners: de ministeries van Cultuur van de Vlaamse, Franstalige en Duitstalige Gemeenschap, de Nationale Loterij, BOZAR en het prins Filipfonds.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "BEvocaL in De Haan"

Prijsklasse Gratis
Datum Zo 12 januari 2020 15:00 - 16:00
Locatie
Ontmoetingscentrum d'Annexe
Leopoldlaan
8420 De Haan
Routebeschrijving