Poëzieperformance met Siel Verhanneman en Penelope Deltour! 01/02 - Lezing of congres in Koksijde

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Klaar voor hét hoogtepunt van de Poëzieweek? Kom dan op zaterdag 1 februari om 19 u. naar de bibliotheek. Dichteres Siel Verhanneman en illustratrice Penelope Deltour laten zien dat poëzie springlevend is. Samen nemen ze het publiek mee op fantastische poëtische trip waarbij Siel een selectie gedichten voordraagt terwijl Penelope live tekent via projectie!

Siel Verhanneman (°1989) publiceert sinds 2012 poëzie en proza op Tumblr en Instagram. In 2016 bracht Siel haar eerste dichtbundel ‘Als ik stil ben heb ik een bos in mijn hoofd’ uit. Haar tweede poëziebundel ‘Zo scherp je kon er ook niet geweest zijn’ verscheen in 2018. Haar eerste roman ‘Of iedereen gaat dood’ zag het levenslicht in 2019. Angst, verdriet, liefde en rouw staan centraal in haar werk.

Penelope Deltour (°1988) is een talentvolle illustratrice met een grote fascinatie voor walvissen. Papier, potlood en een gom, meer heeft ze niet nodig om haar verhaal neer te zetten.

De voorstelling, in samenwerking met het Vlaams Fonds voor de Letteren, is volledig gratis. Inschrijven is verplicht en kan aan de balie van de bib, via bibactiviteiten@koksijde.be of via de bibliotheekwebsite.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Poëzieperformance met Siel Verhanneman en Penelope Deltour!"

Prijsklasse Gratis
Datum Za 01 februari 2020 19:00 - 20:00
Leeftijd vanaf 16 jaar
Locatie
Bibliotheek Koksijde
Casinoplein
8670 Koksijde
Routebeschrijving