Zilversessies 2.0: gratis beweegoefeningen voor senioren 18/10 - Sport en beweging in Oostende

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Oostende zit niet stil! Wegens het grote succes breiden de beweegsessies voor senioren uit!
In het kader van het project SAIL werd er in april van het jaar 2018 een wekelijkse sessie van gratis en laagdrempelige beweegoefeningen voor senioren opgestart in het ontmoetingscentrum De Boeie, de zgn. Zilversessies.
Daar de Zilversessies scoorden, werden de beweegsessies dit jaar verlengd. Door het aanhoudende succes drong een uitbreiding in de wijk Centrum zich op.

Nu voorziet de Stad een tweede reeks gratis beweegoefeningen voor senioren, de zgn. Zilversessies 2.0, in zaal Albert Milh (Koninklijke Stallingen, Kaïrostraat 91).
Vanaf vrijdag 18 oktober 2019 kan je hier elke vrijdag terecht om mee te genieten van de beweegoefeningen en van het gezellig samenzijn en dit telkens van 09.30 uur tot 11.00 uur.

Ben je op zoek naar wat beweging en een leuke babbel? Project SAIL maakt de benen en de tongen los met de Zilversessies!
Voortaan kan je ook elke vrijdagvoormiddag aan de Koninklijke Stallingen terecht om te genieten van een groepswandeling met oefeningen. Kom samen met onze beweegcoach mee stappen en bewegen.
Bij slecht weer voorzien wij een oefensessie binnen.

Bewegen in groep brengt veel voordelen met zich mee: je voelt je fitter en beter in je vel én je leert nieuwe mensen en de Stad kennen.

Kom zeker eens langs en beleef een actieve voormiddag in aangenaam gezelschap!

Vergeet ook zeker jouw UiTPas niet!

Krijg je er niet genoeg van? Kom dan zeker ook eens langs bij de Zilversessies, elke dinsdagnamiddag in ontmoetingscentrum De Boeie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Zilversessies 2.0: gratis beweegoefeningen voor senioren"

Prijsklasse Gratis
Datum Van 18 oktober 2019 tot 20 december 2019
Leeftijd vanaf 55 jaar
Locatie
Albert Milhzaal, Kaïrostraat 91 8400 Oostende
Kaïrostraat
8400 Oostende
Routebeschrijving