Healing Verdiepingsdag Reis door de Chakra's 23/08 - Cursus of workshop in Knokke-Heist

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Heb jij ook het gevoel dat je leven niet helemaal is zoals je het wel wil? Dat je regelmatig dezelfde obstakels tegenkomt? Misschien heb je het gevoel dat je stil staat of zelfs dat je in een negatieve spiraal terecht bent gekomen?

Hoe zou het zijn om terug hoop, vertrouwen en moed te krijgen?

Om je lichter, levendiger en vrijer te voelen? Ook in de allerdaagse kleine dingen. Om te weten wat jou blij maakt en de kracht en de moed te hebben daar ook voor te gaan, ongeacht de mening van anderen? Meer nog… om jezelf en anderen echt graag te zien. Zodat je aanvaard en gewaardeerd wordt om wie jij werkelijk bent. Waarbij die ‘echte jij’ creatief mag zijn en daarbij over een heel pak meer energie beschikt.
Waar het leven terug echt ‘fun’ wordt. En je dit kan delen met je mensen rondom jou. Waarbij je relaties opmerkelijk verbeteren en als je de juiste mensen om je heen aantrekt. Inclusief dat speciale zielemaatje, als je nu nog alleen bent. En terug échte waardering te krijgen.

Hoe zou het zijn om te weten wat er echt juist is voor je? Om te kunnen vertrouwen op je buikgevoel? Om je terug te laten leiden door je Ziel. Zodat je met meer vertrouwen in deze wereld staat en de vervulling kan ervaren die je verdient? Om een job te doen die je leuk vindt en waarmee je een positieve bijdrage levert aan de maatschappij? Kortom, om de Magie terug binnen te laten…

Zou je je leven en relatie(s) een nieuwe wending willen geven? Kom dan naar onze Verdiepingsdag!

Op de website vind je ook andere data én je kan er mijn gratis e-boek downloaden met concrete voorbeelden en allerlei tips en tricks. Ook voor inschrijvingen en meer info kan je terecht op www.brengdemagieterug.be/verdiepingsdag

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Healing Verdiepingsdag Reis door de Chakra's"

Prijsklasse Gratis
Datum Zo 23 augustus 2020 - 23:59
Leeftijd vanaf 18 jaar
Locatie
Zaal de Schakel
Heliospad
8300 Knokke-Heist
Routebeschrijving