ZeeUitzicht - Winterse voordrachten met zeezicht 22/01 - Cursus of workshop in Blankenberge

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Op 22, 24 en 26 januari 2020 vinden 9 voordrachten plaats op een locatie met een indrukwekkend zeezicht. Eigenaars van een appartement op de Zeedijk stellen, na een oproep van de provincie West-Vlaanderen, opnieuw hun appartement of een bijzondere locatie open voor een boeiende, interactieve lezing over de Noordzee.
Je bent in de voorlaatste week van januari welkom in Nieuwpoort, Oostende en Blankenberge. Deelnemers in Blankenberge krijgen een antwoord van wetenschappers van het Vlaams Instituut voor de Zee en het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen op volgende vragen: Zand, waar komt het vandaan en hebben we er genoeg van? Welk prehistorisch verleden ligt er verborgen op de Noordzeebodem? en welke vis halen de Belgische recreatieve Zeevissers aan boord?
Na de voordracht is er tijd voor jouw vragen, bij een hapje en een drankje.
Interesse?
Schrijf in via www.west-vlaanderen.be/zeeuitzicht. Je vindt er het programma per locatie en de exacte aanvangsuren. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!
ZeeUitzicht is een initiatief van verschillende overheden, natuurorganisaties en onderzoeksinstituten die samen oproepen om de Noordzee beter te beschermen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "ZeeUitzicht - Winterse voordrachten met zeezicht"

Prijsklasse Gratis
Datum Wo 22 januari 2020 - 23:59
Locatie
Zeedijk z/n
Zeedijk
8370 Blankenberge
Routebeschrijving