ZeeUitzicht - Winterse voordrachten met zeezicht 26/01 - Cursus of workshop in Nieuwpoort

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Op 22, 24 en 26 januari 2020 vinden 9 voordrachten plaats op een locatie met een indrukwekkend zeezicht. Eigenaars van een appartement op de Zeedijk stellen, na een oproep van de provincie West-Vlaanderen, opnieuw hun appartement open voor een boeiende, interactieve lezing over de Noordzee.
Je bent in de voorlaatste week van januari welkom in Nieuwpoort, Oostende en Blankenberge. Deelnemers in Nieuwpoort krijgen een antwoord van zeewetenschappers van het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen en de Universiteit Gent op volgende vragen: Welk effect heeft de verzuring van de oceanen op onze mosselen en garnalen en waarheen leidt de mysterieuze zeereis van de paling na een aartsgevaarlijke tocht in onze rivieren en kanalen? Na de voordracht is er tijd voor jouw vragen, bij een hapje en een drankje.
Interesse?
Schrijf in via www.west-vlaanderen.be/zeeuitzicht. Je vindt er het programma per locatie en de exacte aanvangsuren. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!
ZeeUitzicht is een initiatief van verschillende overheden, natuurorganisaties en onderzoeksinstituten die samen oproepen om de Noordzee beter te beschermen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "ZeeUitzicht - Winterse voordrachten met zeezicht"

Prijsklasse Gratis
Datum Zo 26 januari 2020 - 23:59
Locatie
Zeedijk
Zeedijk
8620 Nieuwpoort
Routebeschrijving