Morning Miracles: kickstart je ochtend, verander je leven. - UITGESTELD 21/03 - Cursus of workshop in Koksijde

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Wat hebben de meest succesvolle mensen ter wereld met elkaar gemeen? Een krachtig ochtendritueel. Want de manier waarop je de dag start, bepaalt grotendeels de manier waarop de rest van de dag zal verlopen. En een dag, is eigenlijk niet meer dan een miniatuurversie van ons leven.

Inzetten op een ochtendritueel is daarom dé sleutel tot het verbeteren van onze levenskwaliteit, op welk vlak dan ook.


In deze workshop neemt Nathalie Janssens de Bisthoven, auteur van 'Morning Miracles', je mee doorheen alle onderdelen in het opzetten van jouw ochtendritueel: van het bepalen van doelen die jou goesting geven om jezelf te overtreffen, tot het weerleggen van de weerstand die ons ervan weerhoudt om groot te dromen, en uiteindelijk, het ontwikkelen van jouw eigen gouden ochtendritueel.

Als werkende mama van twee jonge kinderen, houdt Nathalie het tijdens deze workshop lekker dicht bij de grond met tips en tricks die haalbaar zijn voor iedereen, in elke levensstijl en in elke fase van zijn leven. De workshop is ook doorspekt van krachtige inzichten en perspectieven op het vormgeven van jouw meest authentieke leven.
De workshop start alvast op de juiste manier met een overheerlijke en supergezonde smoothiebowl!

Nathalie Janssens de Bisthoven is psychotherapeut, coach, spiritueel mentor, spreker & auteur. Ze heeft een praktijk in Nieuwpoort waar ze jongeren en volwassenen begeleidt doorheen levenscrisissen en –vragen. Hiervoor doet ze beroep op haar opleiding als Oplossingsgericht coach en therapeut, alsook haar spiritueel mentorschap, overtuigd van het feit dat elk psychisch lijden ook steeds een existentievraag is.

In 2017 publiceerde ze bij Averbode haar eerste boek ‘En-vie, eetstoornissen als spiritueel ontwaken’. Daarin deelt ze haar eigen gevecht met anorexia, alsook de rol die spiritualiteit in haar genezing heeft gespeeld. 'Morning Miracles' is haar tweede boek dat in 2019 bij Lannoo werd uitgegeven. Hierin nodigt ze de lezer uit om in 31 dagen vorm te geven aan een krachtig en transformatief ochtendritueel.


Inschrijven kost 15 euro en doe je in de bibliotheek, via 058 53 29 53, bibactiviteiten@koksijde.be of via koksijde.bibliotheek.be/agenda.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Morning Miracles: kickstart je ochtend, verander je leven. - UITGESTELD"

Prijsklasse Gratis
Datum Za 21 maart 2020 08:30 - 10:00
Leeftijd vanaf 18 jaar
Locatie
Bibliotheek Koksijde
Casinoplein
8670 Koksijde
Routebeschrijving