Cursussen Informatica Oostende 06/01 - Cursus of workshop in Oostende

Opgelet: omwille van de maatregelen tegen het Coronavirus is deze activiteit mogelijk geannuleerd. Neem contact op met de organisatie.

Lessen Informatica zijn er op alle niveaus, van de absolute basis tot professioneel gebruik.

De cursus Starten met ICT begint letterlijk met het opstarten van je pc en in de cursus Vingervlug typen leer je met tien vingers op een professionele manier typen. Hierna ben je klaar voor modules zoals Word en Internet. In Word leer je stap voor stap alle technieken om een tekst professioneel op te maken en verwerf je ook heel wat basiscomputervaardigheden. Eens je dit niveau bereikt hebt, kan je je specialiseren in de Officepakketten Excel, PowerPoint en Access.

Je tablet en smartphone zullen geen geheimen meer voor je hebben na het volgen van de cursussen Werken met smartphone en tablet of Werken met iPad en iPhone. Je kan verschillende modules Digitale fotografie volgen met de bijbehorende practica. In de cursus Multimedia leer je vlot omgaan met je (compacte) digitale camera in combinatie met je pc: je leert foto’s op je pc zetten en ze op een eenvoudige wijze bewerken. Als je meer wil weten over Facebook, Twitter, Pinterest, WhatsApp …, dan ben je welkom in de cursus Sociale media.

Photoshop Elements en het freewarepakket Gimp leren je de basis van de fotobewerking. Wil je je foto’s uitgebreider bewerken en er collages mee maken? Of wil je graag een brochure in elkaar steken? Dan kan je met je digitale creativiteit vast en zeker bij ons terecht. Met Photoshop bewerk je foto’s en met InDesign creëer je professioneel drukwerk.
Wil je je eigen programma’s schrijven? Wij bieden je de programmeertalen Arduino en C#.NET aan. Je kan bij ons ook websites leren bouwen, het besturingssysteem Windows beter leren kennen en met Mac leren werken.
Voor wie een eigen netwerk wil bouwen, zijn er lessen Cisco Certified Networking Associate.
In de lessen Hardware leer je uit welke onderdelen je pc bestaat en wat je zelf kan veranderen aan de configuratie van je pc.
We bieden je een hele reeks ICT-opleidingen aan waarmee je vlot een eindcertificaat kan behalen: ICT-technicus, ICT & administratie, Cisco, Raspberry Pi / ESP-32: programmeren voor huisautomatisatie met NodeJS en C/C++, Raspberry Pi / ESP-32: programmeren voor huisautomatisatie met Python & C++, Wordpress Responsive Themes en Plug-in developer, en PHP, MySQL en AJAX web developer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Cursussen Informatica Oostende"

Prijsklasse Basistarief: 90,00 €
Datum Van 6 januari 2020 tot 26 juni 2020
Leeftijd vanaf 18 jaar
Locatie
CVO Scala - Campus Ensor
G. Jungbluthlaan
8400 Oostende
Routebeschrijving