CHOOSE LIFE! (UITGESTELD - DATUM NOG TE BEPALEN) 18/04 - Beurs in Blankenberge

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Op zaterdag 18 april wordt een evenement georganiseerd met de naam ‘CHOOSE LIFE!’. Doelstelling van het evenement is tweeledig. Enerzijds willen we tijdens dat evenement geld inzamelen voor Kom op Tegen Kanker via de rospotten en andere initiatieven.
Anderzijds wordt eveneens ingezet op preventie van (de) ziekte. Dit door een gezonde levensstijl in de kijker te zetten en meer specifiek een gezonde eetgewoonte alsook voldoende beweging.

Wat heeft ‘CHOOSE LIFE!’ te bieden?

- Van 12u tot 22u zal er muziek op het evenementenplein (Koning Leopold III plein) voorzien worden. Naast het binnenbrengen van de rospotten zullen ook plaatjes kunnen aangevraagd worden tegen vergoeding. Uiteraard kunnen er ook vrijblijvend giften gegeven worden.

- Tussen 12u en 18u zal er een openluchtbeurs plaatsvinden waarbij elke geïnteresseerde, jong en oud, een overzicht zal terugvinden van het sportieve aanbod in de stad. Dit gaat van gevestigde verenigingen (sport, dans, …) tot lokale zelfstandigen (yoga, fitness, …). De beurs is gratis en moet mensen aanzetten na te denken over meer sport en beweging, en zodoende ook vlot de weg doen vinden naar de organisatie die het beste aansluit bij de persoonlijke vraag.

- Doorheen de middag worden tevens workshops / demonstraties georganiseerd zodat men ook effectief enkele disciplines kan ervaren. Ook daar zal men vrijblijvend iets kunnen doneren voor het goede doel. Inschrijven voor deze activiteiten kan via de Facebookpagina of via monte.dennis.b@gmail.com

- Daarnaast wordt ook een kinderspeeldorp voorzien om ook de jongsten in beweging te krijgen. Ook daar wordt animatie voorzien waarbij de opbrengsten zich specifiek zullen richten naar Het Clownshuis, een organisatie dat zich inzet voor animatie voor langdurig zieke kinderen.

- Tijdens deze beurs zullen verschillende voedingstanden aanwezig zijn die gezonde voeding in de kijker zetten. Mensen doen nadenken over hun eetgewoonten en hen een gezond alternatief presenteren is de boodschap.

- Van 19u tot 22u worden twee slotoptredens voorzien om de dag feestelijk af te sluiten. Twee livebands (Marine V en Vulgar Vow) komen het beste van zichzelf geven voor het goede doel.

Zoals je kan lezen wordt het een dag om niet te vergeten en die levens kan veranderen!

KIES VOOR HET LEVEN!
CHOOSE LIFE!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "CHOOSE LIFE! (UITGESTELD - DATUM NOG TE BEPALEN)"

Prijsklasse Gratis
Datum Za 18 april 2020 12:00 - 22:00
Locatie
Koning Leopold III-plein
Koning Leopold III-plein
8370 Blankenberge
Routebeschrijving