Lezing 'Mild ouderschap' door Nina Mouton 05/05 - Lezing of congres in Koksijde

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Wat is mild ouderschap? Betekent dat grenzeloos opvoeden? Je kind alles toegeven? Je eigen grenzen overschrijden? Juist integendeel. Nina Mouton vertelt je er alles over in deze interactieve lezing!

Mild ouderschap is verbindend opvoeden. En om dat te kunnen, is het belangrijk om in verbinding te staan met jezelf. Wat neem jij mee in je opvoeding? Is dat wat je wil meenemen? Wat met al die goeie raad en blikken van anderen die op je afkomen? Hoe volg je je moeder- of vadergevoel? Wat is jouw authentiek ouderschap? En wat als je omgeving er anders over denkt?

Hoe verbind je met je kind in het heetst van de strijd? Tijdens hevige emoties zoals verdriet en woedebuien? En hoe verbind je op rustige momenten?

De lezing is speciaal voor ouders in verwachting, ouders van kinderen tussen 0 en 12 jaar en geïnteresseerden in ouderschap en opvoeding.

Nina Mouton is mama van Miro en Loa en is getrouwd met Sven. Samen met haar gezin woont ze in Gent. Ze studeerde klinische psychologie en volgt momenteel een postgraduaat psychotherapie (4de jaar contextuele therapie). Ze heeft een praktijk in Gent voor ouders, gezinnen en koppels. Verder is Nina columniste voor Radio1.be en schrijft ze momenteel het boek 'Mild Ouderschap' dat in februari 2020 uitkomt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Lezing 'Mild ouderschap' door Nina Mouton"

Prijsklasse Gratis
Datum Di 05 mei 2020 19:30 - 21:00
Leeftijd vanaf 18 jaar
Locatie
Bibliotheek Koksijde
Casinoplein
8670 Koksijde
Routebeschrijving