UITGESTELD - Lezing 'ABC van het geluk' door Prof. Lieven Annemans, gezondheids- en welzijnseconoom 11/06 - Lezing of congres in De Haan

Opgelet: omwille van de maatregelen tegen het Coronavirus is deze activiteit mogelijk geannuleerd. Neem contact op met de organisatie.

Mensen wil graag gelukkig zijn. Maar het NN-UGent Nationaal geluksonderzoek toont dat er nog heel wat te verbeteren valt op dat vlak. Het obsessief nastreven van geluk zonder zich te bekommeren om anderen is dan weer een dwaling. Men kan gelukkig zijn eerder zien als een gunstig bijproduct dat ontstaat bij warme sociale relaties, een goede gezondheid (of er goed mee kunnen omgaan), voldoende middelen om te kunnen voorzien in onze fysieke én psychologische behoeften, het zinvol besteden van onze tijd en geregeld op de pauzeknop te drukken. En ook op tijd en stond plezier maken natuurlijk. We kunnen daar allemaal aan werken: voor elkaar en voor onszelf.
Inschrijven verplicht!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "UITGESTELD - Lezing 'ABC van het geluk' door Prof. Lieven Annemans, gezondheids- en welzijnseconoom"

Prijsklasse Basistarief: 0,00 €
Datum Do 11 juni 2020 19:30 - 21:00
Locatie
Gemeentelijke Openbare Bibliotheek Canticleer
Grotestraat
8420 De Haan
Routebeschrijving