Wedstrijdreglement Bomboclat

Voorwaarden

  1. De deelnemers moeten de pagina van Strandverblijf op Facebook geliked hebben en gereageerd hebben op het bericht van de wedstrijd.
  2. Deelname via gedeelde posts is niet mogelijk. Enkel reacties op de originele wedstrijdpost zijn geldig.
  3. Men moet een persoon getagd hebben (niet enkel vermeld) én een antwoord hebben gegeven op de schiftingsvraag om de deelname als geldig te verklaren.
  4. Het antwoord op de schiftingsvraag zal worden gebaseerd op de cijfers en statistieken die voor Strandverblijf beschikbaar zijn via Facebook Business. Externe statistieken en cijfers zijn dus niet geldig.

Regels

  1. De wedstrijd loopt af om 20:00 op 18/08/2018. Alle tags en antwoorden die na die tijd werden ingezonden zullen dus ongeldig zijn. Je mag voor de deadline wel je antwoord nog aanpassen.
  2. De winnaar wordt bekend gemaakt op 20/08/2018 en zal het ticket opgestuurd krijgen per mail.
  3. Degene die het dichtste bij het antwoord op de schiftingsvraag zit, wint het duoticket. Indien er sprake is van verschillende personen met hetzelfde antwoord of een antwoord dat even dichtbij zit, zal degene die als eerste het cijfer geraden heeft de winnaar zijn.

Het ticket geeft enkel toegang tot het festival op de dag die werd gekozen door de winnaar. Parking is niet inbegrepen bij het ticket.

Deze wedstrijd is georganiseerd door Strandverblijf. Facebook is niet geassocieerd met en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor deze wedstrijd.

005 Hangtime 2HB-Domein-Karthuizer