Wedstrijdreglement Tickets Ten Duinen

Voorwaarden

  1. De deelnemers moeten de pagina van Strandverblijf op Facebook geliked hebben en gereageerd hebben op het bericht van de wedstrijd.
  2. Deelname via gedeelde posts is niet mogelijk. Enkel reacties op de originele wedstrijdpost zijn geldig.
  3. Men moet een persoon getagd hebben (niet enkel vermeld) én een antwoord hebben gegeven op de schiftingsvraag om de deelname als geldig te verklaren.
  4. Het antwoord op de schiftingsvraag zal worden gebaseerd op de cijfers en statistieken die voor Strandverblijf beschikbaar zijn via Facebook Business. Externe statistieken en cijfers zijn dus niet geldig.

Regels

  1. De wedstrijd loopt af om 20:00 op 29/06/2018. Alle tags en antwoorden die na die tijd werden ingezonden zullen dus ongeldig zijn.
  2. De winnaars worden bekend gemaakt op 2/07/2018 en zullen de tickets opgestuurd krijgen per post.
  3. De eerste 5 personen die het dichtste bij het antwoord op de schiftingsvraag zitten winnen een duoticket (1 ticket = duoticket). Indien er sprake is van verschillende personen met hetzelfde antwoord of een antwoord dat even dichtbij zit, zal degene die als eerste het cijfer geraden heeft de winnaar zijn.

Deze wedstrijd is georganiseerd door Strandverblijf. Facebook is niet geassocieerd met en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor deze wedstrijd.

002_Piccolo 017 Feu d'or