Wedstrijdreglement Zandsculpturenfestival

Voorwaarden

 1. Alle verplichte velden (aangeduid met *) moeten worden ingevuld.
 2. Het duoticket kan worden opgehaald vanaf 22/06/2019 en moet worden opgehaald vòòr 8/09/2019. 
 3. Er worden 5 duotickets weggegeven.
 4. Door deelname aan deze wedstrijd verklaart de deelnemer akkoord te gaan met het wedstrijdreglement.
 5. Je deelname is enkel geldig indien je een geldig e-mailadres opgeeft. Dit e-mailadres is nodig om het duoticket aan de juiste winnaar te bezorgen.
 6. Elke deelnemer kan meerdere keren deelnemen, maar men kan niet meerdere keren winnen.

Regels

 1. De wedstrijd loopt af om 10:00 op 19/08/2019. Deelname na deze datum is dus niet meer mogelijk.
 2. De winnaars worden bekendgemaakt met enkel de voornaam en initiaal van de achternaam. Deze worden dan verspreid via onze social media kanalen.
 3. Het duoticket is op de volledige naam van de winnaar en deze kan dan 1 gast meenemen. Het ticket moet worden opgehaald aan de kassa van het Zandsculpturenfestival en kan enkel door de winnaar worden opgehaald op vertoon van de mail met bevestiging dat deze persoon gewonnen heeft.
 4. De eerste 5 die het juiste antwoord hebben én het dichtste bij het antwoord op de schiftingsvraag zitten winnen een duoticket. Indien er meerdere personen zijn met hetzelfde antwoord op de schiftingsvraag of er even dichtbij zitten, wint degene die als eerste heeft geantwoord.

Privacy

 • Strandverblijf verwerkt je gegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR). Meer details lees je in ons Privacybeleid
 • We geven je gegevens niet door aan derden, uitgezonderd voor de eventuele afhandeling van de bezorging van het duoticket. Dan worden je gegevens enkel voor dit doeleinde verwerkt door de derde partij en je gegevens worden niet langer dan nodig hiervoor bewaard.

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Strandverblijf in samenwerking met Zandsculpturen.be.

 
016 Kurso 021 KaZa MYJO