Strandverblijf voor appartementhouders aan de Belgische kust

 

Waarom kiezen voor Strandverblijf?

Kiezen voor Strandverblijf is kiezen voor een professionele en gebruiksvriendelijke tool die u helpt om in enkele simpele stappen uw appartement(en) ofvakantiewoning(en) aan de Belgische kust te huur op de markt aan te bieden. Uw appartement of vakantiewoning aan zee in de kijker zetten was nog nooit zo gemakkelijk!

  • Betrouwbare marktplaats voor het adverteren en verhuren van uw appartement(en) of vakantiewoning(en) aan zee
  • Eenvoudig beheer van uw appartement(en) of vakantiewoning(en)
  • Vast maandelijks bedrag in plaats van het afstaan van een hoge commissie op elke verhuur
  • Meer visibiliteit op uw appartement(en) of vakantiewoning(en) zowel via het platform als uw eigen website

Onze werkmethode

Strandverblijf is een nieuw product op de markt en is bovendien in volle groei! Dit platform is ontwikkeld met als doel om verhuurders te helpen. Zie het als een partnership waarbij ‘elkaar helpen’ centraal staat. Wij willen dat uw appartement(en) of vakantiewoning(en) verhuurd worden, terwijl u graag zoveel mogelijk tijd en geld wil besparen. Suggesties voor verbeteringen horen wij graag. Net zoals u graag hoort van uw huurders hoe geweldig ze uw appartement(en) of vakantiewoning(en)aan zee wel niet vonden!


Alle kosten netjes verdeeld

Per account brengen we een éénmalige opstartkost afhankelijk van uw pakket in rekening. Inbegrepen in deze opstart is:

  • Het creëren van een account in Strandverblijf
  • Het instellen van uw accountgegevens
  • Het vastleggen van een gewenste domeinnaam (MEDIUM/PRO)
  • Het ontwikkelen van een website (MEDIUM/PRO)

Vervolgens wordt er elke maand een maandelijkse kost aangerekend die ervoor moet zorgen dat uw appartement(en) of vakantiewoning(en)de nodige visibiliteit krijgen via Strandverblijf en uw persoonlijke website.

U kan kiezen uit drie verschillende pakketten. Geen nood, alle pakketten van Strandverblijf bevatten meer dan voldoende functionaliteiten waardoor de verhuur van uw appartement(en) altijd vlot zal verlopen.

Natuurlijk kan u zelf bepalen welk pakket uw voorkeur geniet. Wenst u een gedetailleerde prijsopgave of meer informatie te ontvangen, contacteer ons telefonisch via 089/39.59.12 of per mail via hallo@strandverblijf.be.Een allesomvattend pakket

Website met een domeinnaam

 Uw website kan u selecteren uit een aantal custom templates die volledig aanpasbaar is naar uw persoonlijke wens of huisstijl.

Beheerplatform

Via uw account op het beheerplatform van Strandverblijf kan u alle accommodaties en voorzieningen, die beschikbaar zijn voor uw appartement(en), beheren. Daarnaast kan u foto’s en teksten bij elk appartement aanpassen naar wens.

Credits

 In uw account zitten, afhankelijk van uw pakket, een aantal credits inbegrepen. Hiermee heeft u de kans om last-minute uw appartement extra in de kijker te zetten. Dit voor een bepaalde periode of voor een actie die u heeft gelanceerd op de verschillende social media kanalen.

 

Supporttickets

 Voor allerhande vragen betreffende het beheerplatform, reservaties en de website kan u beroep doen op onze helpdesk. Deze tickets kan u inzetten om uw vragen of problemen te laten oplossen door ons. Bovendien zijn deze een jaar geldig en ontvangt u elk jaar nieuwe supporttickets.

 

2HB-Lectus-VI-Nieuwpoort 020 Not Guilty