Strandverblijf voor zaakhouders

Mijn zaak op Strandverblijf, hoe werkt dat?

Met Strandverblijf geven we u de kans om uw kwalitatieve informatie te verspreiden via ons contentplatform en uw rendement te verhogen via o.a. gerichte advertenties. Hiervoor kan u kiezen uit drie verschillende pakketten, geldig voor een termijn van 6 of 12 maanden.

Basispakket

Wanneer u kiest voor het basispakket, vertonen wij uw zaak op ons contentplatform met een detailpagina bestaande uit kwalitatief aangeleverde foto’s en een korte introductie. Uw zaak krijgt het ‘Strandverblijf Approved’-label en u ontvangt een starterspakket met o.a. een sticker en brochures. Daarnaast wordt uw advertentie op willekeurige momenten getoond op het contentplatform, waar één kustgemeente naar keuze aan gelinkt is.

Normaal pakket

Kiest u voor het normaal pakket? Dan vertonen wij uw zaak op ons contentplatform met een detailpagina bestaande uit kwalitatief aangeleverde foto’s en uitgebreide inhoud (o.a. openingsuren, tarieven, menukaart, doelpubliek, ...). Uw zaak krijgt het ‘Strandverblijf Approved’-label en u ontvangt een starterspakket met o.a. een sticker en brochures. Uw advertentie wordt op willekeurige momenten getoond op het contentplatform, waar twee kustgemeentes naar keuze aan gelinkt zijn. Kiest u voor een pakket van 6 maanden, dan wordt u zaak één keer opgenomen in een mailing van Strandverblijf. Voor een pakket van 12 maanden wordt dit twee keer.

Exclusief pakket

Bij het exclusief pakket wordt het normaal pakket uitgebreid met advertenties gelinkt aan drie kustgemeentes naar keuze. Kiest u voor een pakket van 6 maanden, dan wordt u zaak twee keer opgenomen in een mailing of social media post van Strandverblijf. Voor een pakket van 12 maanden wordt dit vier keer en schrijven we een exclusief blogbericht over uw zaak aan de Belgische Kust. Boeken er nieuwe huurders een appartement in uw kustgemeente? Dan raden wij hen aan zeker eens een bezoekje aan uw zaak te brengen.

 

Een zee aan voordelen

Verhoog uw visibiliteit
Verhoog uw rendement
Door het vertonen van uw zaak op ons platform, wordt uw visibiliteit bij toeristen én bij verhuurders aan de Belgische Kust verhoogt. Ook vindt men (alle) nodige informatie omtrent uw zaak bij ons terug.

Meer visibiliteit en het verspreiden van kwalitatieve informatie naar het juiste doelpubliek, namelijk toeristen en verhuurders aan de Belgische Kust, resulteert in een verhoging van uw rendement.

Gerichte digital marketing
Levenslange samenwerking
Door o.a. gerichte advertenties op het platform of in mailings, kwalitieve blogposts, social media posts, en nog veel meer, zijn wij uw partner in het verwezelijken van gerichte digital marketing.

 

Graag zijn wij van Strandverblijf in een levenslange samenwerking. Regelmatig doen wij bijvoorbeeld allerhande acties op sociale media, wat voor u ook weer een win-win situatie kan zijn.

 

Onze pakketten op een rijtje


Basis 


Normaal


Exclusief 

      BESTE DEAL
€ 29,-

per maand

€ 25,-

per maand

€ 49,-

per maand

€ 45,-

per maand

€ 59,-

per maand

€ 50,-

per maand

Voor 6 maanden
 Voor 12 maanden
Voor 6 maanden
  Voor 12 maanden
 Voor 6 maanden
Voor 12 maanden

 

Detailpagina met korte intro
-
Willekeurig geplaatste advertentie bij 1 kustgemeente
-
Starterspakket
-
'Strandverblijf Approved'-label

 

Detailpagina met kwalitatieve informatie
-
Willekeurig geplaatste advertentie bij 2 kustgemeenten
-
1 of 2 keer opname in mailing of social media post
-
Starterspakket
-
'Strandverblijf Approved'-label

 

Detailpagina met kwalitatieve informatie
-
Willekeurig geplaatste advertentie bij 3 kustgemeenten
-
3 of 4 keer opname in mailing of social media post
-
Exclusief blogbericht bij contract van 12 maanden
-
Doorverwijzing van nieuwe huurder
-
Starterspakket
-
'Strandverblijf Approved'-label 

 


Wenst u een gedetailleerde prijsopgave of meer informatie te ontvangen, contacteer ons telefonisch via 089/39.59.12 of per mail via hallo@strandverblijf.be.

 

 
003 Kramiekske 2HB-Domein-Karthuizer